Как да разберете, че половинката ви ви изневерява


Как да разберете, че половинката ви ви изневерява
Снимка: iStock/Guliver

Някои мъже имат доста странно хоби - да заблуждават жените си, да им се обясняват в любов, а в същото време да им изневеряват. Да, понякога изневярата е породена от неразбирателство или изстиване на чувствата, но някои представители на мъжкия пол сякаш просто не могат да са с една жена.

Хората казват, че съпругата често е последната, разбрала за изневярата на съпруга. И това е вярно. За да не се почувствате още по-зле, препоръчително е да обърнете внимание на някои признаци, които показват, че мъжът ви има друга жена.

Скрива мобилния си телефон

Ясен знак за недоверие е проверката на телефонните разговори и кореспонденцията в социалните мрежи. И мъжете са добре запознати с това. Самите те често проверяват мобилните телефони и лаптопите на своите половинки.

Ако забележите, че телефонът на съпруга ви вече не стои на видно място, тогава това е причина за съмнение в лоялността му. Един мъж, който няма какво да крие, никога няма да се държи подозрително или да скрива телефона си от вас. Още един знак, на който трябва да обърнете внимание е, ако мъжът ви не отговаря веднага на съобщения и обаждания, а се оттегляна балкон или в друга стая.

Доста често закъснява или липсва от къщата

Разбира се, много вероятно е мъжът ви да закъснява, защото наистина го задържат на работа или трябва да свърши важна задача. Но ако подобни явления започват да се появяват редовно, а обяснение за това няма, тогава имайте едно на ум.

Липсата му през уикенда, както и честите командировки, са особено подозрителни. Говорете с него, помолете го да ви обясни защо толкова често го няма. Може би нещата не са такива, каквито изглеждат.

5 ВАЖНИ НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ПАРТНЬОРА СИ

Поява на мотивация

Ако много дълго време сте молили мъжа си да си направи прическа, да се занимава със спорт, да се облича стилно, но той не е реагирал на това, а сега изведнъж решава да го направи, помислете какво го е подтикнало към всички тези подвизи.

Мъжете, особено семейните, имат неочаквана мотивация в случай, че има искат да впечатлят някой. Ако не вас, тогава може би някоя друга жена... Помислете върху това.

Финансовото положение на семейството се е влоши

Ако преди финансовата страна на живота ви е била добре установена, но в един момент всичко се е променило към по-лошо, бъдете сигурни, че това не би могло да се случи без появата на друга жена. Разбира се, фирмата, в която работи избраникът ви, може да има трудни моменти, но в този случай вие бихте получили тази информация предварително, тоест дори преди да сте успели да изразходвате последната му заплата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама