Как да се справите с раздялата според зодията


Как да се справите с раздялата според зодията
Снимка: iStock/Guliver

На всички ни се е случвало – раздялата, празнотата, дупката в сърцето, усещането, че не знаем как да продължим с живота си.

Разбира се, знаем, че и това ще мине, но докато трае, е ужасно. Затова ето няколко съвета за справяне с раздялата според зодията. Защото знаем, че колкото и да се съпротивляваме на звездите, те са по-силни от нас.

ОВЕН: Тръгнете на пътешествие сама

Вие сте дива, независима жена. Вероятно сте сама, защото сте изневерила на любовта на живота си с някоя случайна забивка. Затова ви трябва малко време, което да прекарате сама със себе си и да си съберете мислите.

Заминете някъде, изживейте приключение и си припомнете коя сте всъщност. Преходи, рафтинг, спане под звездите – всичко, което ще ви накара да преоткриете своята независимост и да й се насладите.

Телец: Поглезете се с дизайнерски дрехи

Когато Телецът обича, той смята, че е за цял живот и страда много при раздяла. Но има нещо, което би му помогнало да се излекува във всяка ситуация – подновен дизайнерски гардероб.

Вие сте материалистична, с вкус към лукса и фините неща в живота. Така че пригответе кредитната си карта и тичайте към най-близкия бутик! Купете си изискани дрехи от луксозни материи. Когато суровата коприна докосне голата ви кожа, ще знаете, че изцелението е започнало.

Близнаци: Подстрижете се

Не е тайна, че ексцентричните и неспокойни Близнаци обичат промяната. И това е точното време за промяна.

Променете драстично прическата си. Отрежете дължините, боядисайте кичури в розово или лавандула, можете дори да си обръснете главата. Заедно с косата ще отрежете и лошите спомени. А вие ще сте секси всякак. Това е вашата тайна.

Рак: Отидете на терапевт

Раците са изключително чувствителни създания. Те не се доверяват лесно и се чувстват предадени, когато някой излъже доверието им.

Но знаете ли кое ще ви помогне? Посещение при терапевт. Някой, пред когото да можете да говорите, да плачете, да стигнете до дълбините на душата си. Нищо няма да ви накара да се почувствате по-добре от това да излеете емоциите си.

Лъв: Намерете си временен любовник, който ви обожава

Вие сте разкошна и царствена и обичате да ви обожават. Стоите на златен пиедестал в живота и го заслужавате – все пак сте един от най-силните знаци в зодиака. И когато ви зарежат, яростта ви е огромна, защото никой няма право да се държи с вас по този начин!

Намерете си временен любовник, за предпочитане по-млад, който да ви обожава, да ви повтаря колко сте красива и да ви върне увереността, че сте най-забележителните създания под слънцето.

Той ще е временен, защото в края на деня ще имате нужда от някой, който да ви предизвиква. Но докато сте в това уязвимо състояние, имате нужда от подчинено котенце, което да се учи от силната лъвица.

Дева: Хванете се с творчески проект

За разлика от останалите знаци Девите мислят реалистично. Да, разбитото сърце е неприятно нещо, затова трябва да насочите мислите си в някаква по-приятна насока.

Впрегнете организационните си умения в някакъв проект. Но нека не бъде бизнес проект, понеже преценката ви все още е замъглена от чувствата. По-добре да е нещо, свързано с творчество. Така чувствата, които ви плашат, ще се трансформират в нещо контролирано.

Везни: Вземете си домашен любимец

Везните обичат любовта заради самата любов. Те искат да дават и да получават много от нея. Но точно сега сте наникъде.

Сигурно искате веднага да си намерите нов любим, но ще влезете отново в серия от драми, а това не е добре за вас, повярвайте.

Вместо това си вземете домашен любимец, когото да дарите с цялата тази любов. Отидете до близкия приют за животни и осиновете някое малко, сладко кученце, което да гушкате в самотните нощи.

Скорпион: Секс срещу болката

Както знаем, Скорпионът е най-сексуалният знак в зодиака. Сексуалността е неговата сила и центърът на неговото съществувание.

И точно сега сексът е това, от което имате нужда. Превърнете болката и гнева в сексуална енергия и правете секс, докато вече не чувствате нищо. Може би звучи безразсъдно, но това е, което ще ви помогне наистина.

Стрелец: Парти до зори

Стрелците са весели, общителни и забавни парти животни. Вие сте царете на нощния живот и това е най-добрият начин да преборите болката.

Облечете най-лъскавата си рокля, отидете в най-шумния клуб и се раздайте на дансинга. По-добре да ви болят краката от танцуване, отколкото сърцето от раздяла. Животът е прекалено кратък, за да страдате и да не му се наслаждавате.

Козирог: Станете ментор на проблемен тийнейджър

Козирозите са сериозни, организирани и достойни за възхищение. Те се грижат за околните и са перфектни в това. Чудно е, че въобще някой би искал да скъса с Козирог, но когато това се случи, тази организационна енергия трябва да бъде канализирана в нещо ново.

Но нека това не бъде ново гадже. Все още сте прекалено уязвима за това. По-добре намерете някой проблемен тийнейджър, когото да съветвате и напътствате. Така ще придобиете ново усещане за цел и смисъл.

Водолей: Бъдете звезда в собственото си шоу

Водолеите са звезди. Те са наистина независими, не наужким независими, като повечето от нас. Толкова независими, че дори не си позволяват да се привържат.

Но това все пак се е случило и сега се чувствате, все едно ви режат с тъп нож. Не се тревожете, време е да се завърнете там, където ви е мястото – в светлините на прожекторите. Вие сте един от най-креативните представители на зодиака и е време да се превърнете в звезда.

Риби: Гледайте тъжни филми и си поплачете

Рибите са изключително крехки и раними. Когато сърцето им е разбито, те много страдат, а алкохолът и наркотиците само ще влошат нещата.

Така че облечете си най-удобната пижама, седнете на дивана и гледайте тъжни филми, за да можете да изплачете цялата тази мъка. И викнете някой приятел, който да ви гушка, докато плачете през следващите няколко месеца. Може би звучи депресиращо, но след това ще се върнете пречистени, силни и отново готови за любов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама