Как да скъсаме безболезнено с всяка зодия


Как да скъсаме безболезнено с всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Късането винаги е трудно. Но може би сте забелязали, че някои връзки могат да бъдат по-лесно прекъснати от други. Използвайки древната наука астрология, можете да проникнете в ума и нагласите на любимия си, така че да направите късането възможно най-безболезнено.

Овен: Накарайте го да си мисли, че идеята е негова.

Като "най-млад" знак в зодиака, Овенът обича да е пръв във всичко. На него не му допада идеята вие първи да поискате да скъсате. Затова по-добре е да се превърнете във всичко, което Овенът не може да понася: мързеливи, объркани, твърде предпазливи. Няма да му отнеме много време да реши да скъса с вас.

Телец: Променете навиците си.

Телците са надеждни, стабилни, с установен ред. Ако искате да скъсате, променете начина, по който правите нещата заедно. Започнете да размествате мебелите без предупреждение. Отказвайте да посещавате ресторантите, в които сте свикнали да ходите. Искайте всеки път като излизате, да правите нещо различно. Бъдете колкото се може по-непостоянни. Ще отнеме известно време, но накрая Телецът ще излезе от кожата си, а неговият гняв е страшен. Използвайте това, за да си тръгнете.

Близнаци: Спрете да отговаряте на съобщенията му.

Близнаци е знак на комуникацията, така че 98% от връзката ви ще се базира на модела, по който общувате. Най-добрият начин да скъсате е да престанете да отговаряте на неговите съобщения и да го игнорирате. Бъдете сигурни, че вещите ви ще бъдат изхвърлени още преди да се приберете вкъщи. И то не прибрани в куфар, а изхвърлени през прозореца, заедно с мебелите, които сте купили заедно.

Рак: Преместете се в друга държава и си сменете името.

Това трябва да направите, ако наистина ги искате вън от живота си. Ракът е най-прилепчивият знак в зодиака и ако веднъж сте имали връзка с него, вече сте част от семейството му. И той очаква същото от вас. Дълго след като сте скъсали, той ще продължава да ходи на вечеря у майка ви, ще й звъни за Коледа и ще кани приятелите ви да опитат страхотните му ястия. За съжаление няма как да му се издаде ограничителна заповед заради това, че ви обича прекалено много.

Лъв: Кажете “Просто не си падам по теб”.

Това е то. Лъвът не се задоволява с нищо по-малко от това, да бъде най-голямата ви любов. Ще си тръгне в деня, в който му кажете, че това не е така, но не очаквайте всичко да приключи толкова лесно. Не се изненадвайте, ако пристигнат цял куп негови приятели, които да го утешават и да се погрижат за емоционалната му стабилност. Същите тези приятели ще му докладват къде сте и какво правите в следващите няколко години.

Дева: Въведете промени в домакинството.

Девата е знак на служенето и перфекционизма. Тези хора са много логични, дори когато става дума за любов и не се интересуват от връзки без перспектива. Те имат нужда да служат на хората, които обичат и се гордеят с това, но когато са неоценени, се чувстват изгубени. Ако кажете на Девата, че нямате нужда от помощ или съдействие, тя ще престане да вижда смисъл във връзката.

Везни: Забравете добрите си маниери.

Като знак на баланса и справедливостта, Везните искат нещата да са честни. За тях проявите на любов са нещо като валута и вероятно претеглят всичко на вътрешния си кантар, за да са сигурни, че колкото дават, толкова и получават. Най-добрият начин да скъсате е просто да си лежите и да не правите нищо. И не бъдете любезни с тях. Те са много добри комуникатори и ще ви информират вежливо, че планират да ви напуснат, но колкото по-малко ви е грижа за това, толкова по-лесно ще стане.

Скорпион: Признайте му любовта си.

Буквално това е всичко, което трябва да направите. Дори да изпитва същото, Скорпионът ще бъде прекалено уплашен от вашата откритост, за да отговори на чувствата ви и вие няма да го видите никога повече (макар че ще продължава да ви наблюдава тайно). Скорпионът е мистериозен знак и ще държи личния си живот в тайна, но това не се отнася за вашия личен живот. Той е роден детектив и ако ви обича, ще ви държи под око до края на живота ви.

Стрелец: Седнете на резервната скамейка.

Хората, родени под знака на Стрелеца не искат да се чувстват натоварени с никого, особено с партньора, когото те виждат като съотборник. Представата им за любовта и романтиката е като за спорт, така че най-лесно можете да скъсате, ако им кажете, че няма да се справите. Можете да го направите директно или, ако не искате конфронтация, да лежите като умряла риба, докато той се опитва да прави с вас акробатичен секс. Щом се облече отново, ще си тръгне завинаги.

Козирог: Засрамете го публично.

Козирозите са политиците на зодиака. Те са обсебени от статуса и властта. Избират партньори, които да ги отразяват и допълват подходящо и не биха били с някой, който да застрашава публичния им имидж. Ако на вечеря с Козирог и неговия шеф решите да разкажете забавни истории от бурното си сексуално минало, това е все едно да залеете връзката си с бензин и да драснете клечката.

Водолей: Контролирайте живота му.

Като най-независимият и със силна воля знак, Водолеят няма да се трогне особено, ако искате да скъсате. Те не са създадени за ангажимент. Водолеят е може би единственият знак, който ще приеме домашно приготвената закуска като опит за контрол. Можете да опитате също и да му нарежете храната. Това ще бъде последният път, в който се храните заедно.

Риби: Помолете го да ви помогне с данъчната декларация.

Рибите живеят в един непрекъснат блян. Те са най-чувствителният и жертвоготовен знак в зодиака, но не могат да се справят с нещата от света на възрастните като плащане на сметки, осигуровки, данъчни декларации. Нищо не може да ги спре да помагат на тези, които обичат – освен сблъсъкът с реалността. Дайте им един куп разписки и ги помолете да ви помогнат с попълването на данъчната декларация. Те ще се преместят на другия край на страната, само и само за да не ви кажат „не”.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама