Как се хващат изневерите?


Как се хващат изневерите?
Снимка: Istock/Guliver

Изневярата е сложен процес. От една страна никой не очаква, че ще му се случи, а от друга всеки по един или друг начин го е преживял. Понякога разбираме, че са ни изневерили случайно: прочетено съобщение, лъжлив поглед, а друг път след много време в личен разговор. Без значение каква е причината и как се е стигнало до нея, изневярата не е нещо, с което да се хвалим.

Как обаче се хващат изневерите. Обикновено отговорът е - случайно. Без да очакваме и без да сме подготвени.

Различни проучвания твърдят, че при мъжете изневярата може да бъде уловена след третия път, когато предпазливостта вече не е толкова висока. Начините, по които "провинилите се" са хванати обаче – остават безкрайни.

1. Текстови съобщения

Не е изненадващо, че най-лесният начин изневеряващите да бъдат "заловени" остават съобщенията в телефона. Ако изневеряващият е планирал дълга любовна афера, то или трябва телефонът постоянно да е около него, или да има сложни пароли, за да се ограничи достъпът на официалната половинка до него. Въпреки това, животът в такъв стрес не е полезен, а и никога нищо не е напълно сигурно и защитено.

2. Имейли 

Въпреки че имейлите по начало са нещо служебно, много изневеряващи ги избират за комуникация. Така по най-успешния начин би могло изневярата да бъде прикрита зад служебната кореспонденция. Въпреки това, както и в случая със съобщенията, имейлите много лесно могат да бъдат проследени и "хващането" става само въпрос на време.

3. Да се ​​хванат да лъжат за местонахождението 

Лъжите за местонахождението се улавят най-вече с помощта на трети лица. Например, вашият приятел ви казва, че е в Пловдив на бизнес пътуване, а бивша колежка го вижда във Варна - на плаж, с фрапе и руса жена. Местонахождението се проследява и чрез различни приложения на телефоните, които могат да бъдат инсталирани много лесно и "виновникът" да се открие на мига.

4. Отбелязвания 

Обикновено, особено в началото на някои афери, изневеряващите често скриват, че са обвързани. Тогава новият обект на желанията може лесно да включи половинката си в отбелязване, което от своя страна да доведе до разкриване на всички карти за изневярата. В момента обаче профилите в социалните мрежи са доста защитени, така че никой не може да ни отбележи, без предварително да одобрим това.

5. Информиране от приятел 

Това е или най-добрият начин да разберете, или най-лошият. От една страна е добре, че тези приятели са имали достатъчно силно приятелско чувство, за да ви кажат, а от друга може да влоши нещата, защото ще осъзнаете, че всички останали са знаели, а вие - не.

Няма добър или лош начин, за да се хване изневяра. Обикновено всяка една лъжа, рано или късно, се разкрива. А това води до болка и раздяла. Въпреки това, истината е по-добре от незнанието. Затова, ако доверието е най-голямата форма на любовта, то се доверявайте – но винаги проверявайте!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама