Какво да подарите на мъж за Коледа? Ето 3 идеи


Какво да подарите на мъж за Коледа? Ето 3 идеи
Снимка: iStock/Guliver

Подаръците винаги са били и ще бъдат личен акт. Знак на уважение към човека, който ценим и обичаме и към това, което сме. Въпреки това подаръците са едно от най-трудните неща около Коледа. Много предложения, а малко идеи. Миналата Коледа подарихме това, какво да подарим тази? Когато става въпрос за мъже обаче - нещата стават още по-сложни, защото обикновено са по-трудни за изненадване. Те не приемат материалните подаръци толкова присърце като жените. Ето няколко идеи, с които да ги зарадвате.

1. Хоби подарък

Мъжете винаги имат хобита. Това много улеснява избора на подарък за мъж и прави избирането му дори забавно. Замислете се какво харесва той? По какво е запален? За какво говори най-често? Готово! Вече имате коледен подарък. Сред най-известните мъжки хобита са: риболов, футбол и коли. За първата категория може да подарите скъпа и с много функции въдица - така той ще има нова възможност да се разсее с приятели, а и винаги ще се сеща за вас. При футбола нещата стават малко по-сложни. Може да изберете подарък, свързан с любимия му отбор (колекционерска топка, шал с автограф или друго). При колите - в много магазини вече има мини модели на конкретни коли. Изберете любимата му марка и модел и ще видите как се радва като малко дете.

2. Книга за война

Друга интересна тема за мъжете е войната. Без значение коя. Те харесват военни истории, където има победители и победени, както и военни лидери. Изберете сред най-новите предложения. Книга за Хитлер, Мусолини, Първата световна война или книга за българската история, където също има военни действия.

3. Ваучер за процедура 

Колкото и да не си го признават, мъжете обичат да се глезят. И докато вие мислете, че в мъжка компания си говорят само за жени и бира, то това не е така. Проучване наскоро доказа, че една от най-обсъжданите теми сред мъжете е нуждата от почивка или… болката във врата. Ако това е така, то тогава може да подберете ваучер за масаж. Така мъжът ще бъде релаксиран и без болки, а и ще бъде приключение за него да се поглези. Ако не искате да го пускате сам на масаж, може да вземете двоен ваучер.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама