Къде може да правиш секс на открито в София


Къде може да правиш секс на открито в София
Снимка: Thinkstock/Guliver

Столицата ни придобива все повече европейски облик - паркове, улици, сгради, заведения, магазини, култура, голяма част от софиянците дори прихващат по мъничко западен манталитет всеки ден. Пълно щастие няма, но засега е доста доволно. В София ще се намери за всекиго по нещо, тя е благоприятна за различни видове хора - от най-домошарeщите до най-шашавите. Градът може да бъде и много романтичен, стига вятърът да е разсеял смога и мравуняка да се е поприбрал по дупките си. Нощният живот е на ниво и разнообразен, а мракът предлага много възможности на онези двойки, на които им е приятно да го правят потайно и на въздух. Не се прави, че не ме разбираш, знам, че си от тях! Става дума за вечерния-софийски-градски-секс-на-открито и местата, където може да му се отдадете. Трябва да се отбележи, че текстът не иска да подбуди към подобни прояви, тъй като представляват законово нарушение и може да се озовете в ареста. Има тръпка, нали! Трябва да знаеш, че за да практикувате този спорт на открито с половинката, е нужно да сте бързи (пичове, един път това да донесе полза), гъвкави, ловки, тихи и с добър слух - против любопитни воайори (освен ако те не ви действат положително разбира се).

Задблоковите пространства (нужните кашета)

Може да ги намериш в изобилие по централните софийски квартали. Обикновено, към тях водят нещо подобно на мрачни коридори, които ненадейно се появяват, сякаш са магически портали, в пространството между два съседни блока, докато преминавате покрай тях. Това са едни от най-удобните места страстите между теб и партньора ти да се развихрят с пълна сила, когато изведнъж ви удари нуждата, разхождайки се по столичните улички. Те са доста тъмни, безлюдни и донякъде лесно откриваеми - стига да го искате, нужните кашета сами ще се отворят към вас. Там под някоя тераса, опрени на стена, на полусчупената пейка, катерушка или изобщо на всичко, което може да използвате като опора, имате възможност да задоволите появилия се нагон без никой да ви види и чуе. За предпочитане са задблоковите пространства на стари, наглед изоставени сгради, за да е напълно сигурна работата със спокойствието. Внимавайте, може да случите на някои не много дружелюбни четириноги от вида - улична превъзходна, зачената на същото място!

Зад Националната библиотека

Да, звучи некултурно и просташко, но не повече от това да има заведение под самата библиотека и там хората да се напиват и правят прочие други по-непристойни неща. Истината е, че това е масивна сграда с неправилна форма и много тъмни ъгълчета подходящи за целите на разгорещените двойки. Трябва да се отбележи, че на гърба й има страхотни решетки, но там е малко светло, плюс постоянният поток от заведението, което е в непосредствена близост, та се превръща в не най-добрият вариант за авантюри. Но за късно вечер, в средата на седмицата и набързо, или за малко френски ласки, става. Носете си въже или белезници!

В Борисовата градина (или всеки друг парк)

За щастие София има големи паркове. Те са едни такива дълбоки и тъмни, с гори, храсти и криволичещи пътеки, които никой не знае накъде водят. Ако ви се е дощяло да го направите сред природата, избор има - дали Борисова градина, или Южен парк - няма значение. Фактите са следните - имате дъх на дървета и зелено, пейки, трева, беседки, прикритието на мрака и на стените от храсти, които вървят покрай пътеките. Хората щъкащи около вас не забелязват нищо, вие се сливате с горския фон, а възбудата, че някой може би ви вижда е огромна. Животинското във вас се събужда и в естествената си среда на хищници давате най-доброто от себе си - ген си е. Разбира се, ако искате, имате опция толкова надълбоко да се скриете, че усамотението ви ще бъде абсолютно гарантирано, само на моменти прекъсвано от птички и катерички, и смразяващото шептене на листата...

Прочетете останалите места в sofialive.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама