Къде задължително да се отдадете на горещи летни страсти


Къде задължително да се отдадете на горещи летни страсти
Снимка: Thinkstock/Guliver

Температурите все повече се покачват, а с тях и страстите. Именно лятото е идеалното време да се отдадете на удоволствия и да разнообразите сексуалния си живот.

Може да пробвате много и най-различни места с партньора, да лудувате, да експериментирате. През лятото няма забранени неща! Ето защо трябва да се отдадете максимално на страстите.

А къде да го направите? Предлагаме ви няколко места, на които задължително трябва да правите секс с половинката, когато сте на море.

Във водата

Едно от задължителните неща през този сезон е сексът в морето. Не се замисляйте дали ще ви хареса, а пробвайте! Това може да е едно от най-приятните и запомнящи се преживявания за това лято.

Ако не искате да се забавлявате с половинката си, докато другите са на плаж и се пекат, тогава ви препоръчваме да го направите през нощта или просто да изберете някой усамотен плаж, където никой няма да ви пречи.

Има хора, които не се притесняват от нищо, ако и вие сте от тях – още по-добре. Да правите секс пред плажуващите може да вдигне адреналина на макс и да направи преживяването още по-хубаво.

На плажа

Толкова много неща си представяме, когато кажем "секс на плажа”, а вие? И нямаме предвид свежия летен коктейл, а нещо много по-хубаво.

Да отидете с гаджето на почивка и да не правите секс на плажа, това просто не трябва да се случва!

Плажът е перфектното място, на което може да се отдадете един на друг, да си направите романтична вечеря, да гледате звездите, а после да правите страхотен див секс.

Нестандартно място

Лятото е сезонът на лудориите и приключенията, защото както вече споменахме, няма нищо забранено. Защо и вие с гаджето да не направите нещо шантаво?

Просто изберете някое нестандартно място, където да правите луд секс, като например покрива на хотела, в който сте отседнали.

Ще ви е нужно само бутилка вино или друг алкохол по избор, ягоди, сметана, а може и течен шоколад и колкото се може по малко дрехи.

Може дори да направите изненада на половинката, като не му казвате къде отивате.

Качете се на покрива, насладете се на страхотната гледка, намажете се със сметана и от там нататък оставяме нещата на вашето въображение...

На парти

Лятото е сезонът на партитата, безсънните нощи и лудите танци.

Ако ваши приятели са ви поканили на парти в някоя вила на морето, не отказвайте! Това ще бъде едно прекрасно преживяване, а краят му може да бъде повече от страхотен. Всичко зависи от вас, разбира се.

Първо се позабавлявайте се с приятели, а после намерете някоя спокойна стая, където може да се усамотите с партньора и да се отдадете на плътски удоволствия.

Напрежението от това дали някой няма да почука на вратата всеки момент, ще ви разгорещи още повече, ще вдигне адреналина и ще правите един страхотен бурен секс.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама