Лесно ли омайваш мъжете? Разбери сега


Лесно ли омайваш мъжете? Разбери сега
Снимка: iStock/Guliver

Умееш ли да общуваш с мъжете или в повечето случаи не ги разбираш? Притесняваш ли се да не се изложиш пред него? Можеш ли да контролираш свалките и умееш ли да водиш провокативна и секси комуникация с противоположния пол?

Има няколко сигнала, от които ще се ориентираш дали ти трябват уроци за по-добро представяне или си царица на флирта…

1. Езикът на тялото ти показва, че се чувстваш добре в компанията на мъже

То тогава ти си царица на общуването с противоположния пол. Ако се чувстваш комфортно в мъжки компании и се държиш открито, не се свиваш и не кръстосваш ръце пред тялото си, то определено мъжете знаят, че си на тяхна страна и си им интересна.

2. Чувстваш се неловко от разговорите за секс в големи компании с много момчета

Това не е много добър сигнал. Ако се притесняваш, те също забелязват, че не ти е комфортно и биха насочили вниманието си към някоя друга по-разкрепостена девойка, която може смело и без свян ще говори за секс с тях – любимата им тема.

3. Приемаш лесно комплименти

Как реагираш, когато ти правят комплименти? Жените, които умеят да омайват мъжете и да се в центъра на тяхното желание, могат да приемат и най-странните комплименти от силния пол. За тези дами, това е признание за красотата им. Ако се изчервяваш при всеки комплимент, то по-добре да вземеш урок от приятелка за това как да впечатлиш мъжете.

4. Можеш да флиртуваш спокойно

Флиртът е най-важната игра преди големите развръзки и страстните нощи. Дамите, които определено печелят мъжкото внимание знаят как да флиртуват, да бъдат дръзки и да привлекат мъжа на желанията си. Ако не се притесняваш да направиш първата крачка или да покажеш най-доброто от себе си, то за теб отношенията с мъжете са като прочетена книга.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама