Местата, където мъжете кръшкат най-често


Местата, където мъжете кръшкат най-често
Снимка: iStock/Guliver

Макар че благодарение на мобилните любовни приложения вече е много по-лесно да се запознаваш с нови хора, те не са единственото място, където вашата половинка може да си намери партньорка, с която да ви кръшне.

Има много други места освен онлайн пространството, където мъжете най-често изневеряват. Ето кои са те:

В бар

Може да е заради алкохола или заради тъмнината, но баровете са перфектното място за флирт и евентуален неангажиращ секс. 

На работа

Офис аферите са често срещани, като 40% от изневеряващите мъже си намират любовница на работа. Това може да е заради близостта, удобството или стреса, който кара мъжете да мислят, че е добра идея за мамят, когато са на работа. Независимо от причините, бизнес пътуване, офис парти или работа до късно представляват най-големите възможности за тези, които си търсят любовница.

На ергенско парти

Знаете ли, че до 1/3 от бъдещите младоженци изневеряват на ергенското си парти, преди да се разделят със свободата си? И това не означава само опипване на стриптизьорката.

На сватба

Може да се изненадате, че около 1/3 от обвързаните мъже отиват на сватби сами, за да намерят начин да изневерят на своите половинки. Просто знайте, че е най-добре да го придружите следващия път, за да не му дадете повод да кръшне.

Фитнеса

Хормоните летят във фитнеса, особено в комбинация с прилепнали спортни дрехи, които подчертават всяка част от тялото. Мъжът ви може да намери фитнеса като идеалното място за различна тренировка, когато никой не гледа.

Социалните мрежи

Хората могат да бъдат това, което искат онлайн и в социалните мрежи. Просто е супер лесно да изпратите имейл, съобщение или да размените секси снимки с някоя дама онлайн. Facebook определено води в класацията, като най-използваното място за забивки в интернет. Това, което може да мислите, че е просто невинен флирт, може да бъде виртуална афера, която да премине към офлайн.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама