Моля ви, бъдете достатъчно силни, за да си тръгнете!


Моля ви, бъдете достатъчно силни, за да си тръгнете!
Снимка: iStock/Guliver

За съжаление, хората с толкова голямо и добро сърце , като вашето често остават сами. Факт е, че само вашата любов е твърде малка. Тя не може да промени други хора.

Знам кои сте. Вие сте човекът, който много обича. Искрено и нежно. От цялото си сърце!

Вие сте такъв човек и изглежда, че понякога си патите от това. Вие забелязвате у хората само най-доброто. Ръцете ви благославят другите. Усмивка осветява нашия свят и топлото ви сърце може да стопи най-големите айсберги.

Знаете как да обичате, защото винаги сте правили това и не сте очаквали абсолютно нищо в замяна.

Когато сте в отношения, вие сте отворени. Лесно пускате други хора в сърцето си, предавате се на връзката на 100%. Дори да ви унищожи и убие. Дори и на тези, които не заслужават такова отношение. По друг начин не знаете как да обичате. „В края на краищата това е ЛЮБОВ“, мислите си вие.

За съжаление, хората с толкова голямо и добро сърце често остават сами...

Поради тази причина сърцето ви често е разбито на малки парчета. Но най-тъжното е, че продължавате да обичате.

Да обичате онези, които просто ви игнорират, е най-лошото...

Ако сте във връзка с някой, който ви носи болка - физическа или емоционална, който не се интересува от вас, не уважава и не оценява това, което правите, или ви унижава, тогава ... сами знаете отговора. Не се заблуждавайте, че любовта ви ще промени всичко. Моля ви, намерете силата в себе си, за да си тръгнете.

Заслужавате най-доброто. И някъде дълбоко в себе си винаги сте знаели това. Вие сте достойни за уважение. Истинска любов. Искрено отношение.

Достойни сте за щастие и можете да направите някого щастлив. Истински.

Заслужавате всички да се усмихнат и да благодарят на Бога, че сте наоколо. Заслужавате да мислят за вас всеки ден и да ви оценяват.

Имайте чест и достойнство! И ако отношението към вас е приело такива грозни форми - просто намерете сили. Станете и си тръгнете. И никога не се връщайте!

Връзките никога не са прости и лесни. В крайна сметка всички сме различни. Променяме се, мислите и действията ни се променят. Но трябва да разберете най-важното: колкото и да са трудни понякога, отношенията трябва да ви носят радост! Винаги трябва да има взаимно уважение, доверие и любов. Винаги!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама