Момиче, пази се от тези типове особняци


Момиче, пази се от тези типове особняци
Снимка: iStock/Guliver

Всички жени малко или много мечтаят да срещнат някой по-различен, че и по-интересен и по-запомнящ се мъж, който не прилича на нито един техен бивш и няма нищо общо с добре познатите клишета. Мъж, който притежават някаква частица странност, която е едновременно тайнствена и привлекателна.

Добрата новина е, че подобни мъже има и вероятността да срещнем поне един такъв е голяма. Лошата е, че и сред тях са на лице няколко типа особняци, които е най-добре да избягваме. Защото прекалено шантаво... не е на хубаво.

Доктор Джекил и Мистър Хайд

В началото, такъв типаж изглежда винаги интересен, заради своята непредсказуемост и различно поведение. Мислим,че е динамичен, креативен и по всяка вероятност е въздушна зодия, защото сменя скоростно мненията си и настроенията си. Но в един момент това започва да ни дотяга, тъй като наистина в него сякаш живеят двама човека, които нямат нищо общо. Тъкмо свикнем с единия, и неочаквано попадаме на другия. Подобно явление може да бъде доста изморително, натоварващо и плашещо, особено ако усетим, че си падаме по едната му същност, а другата изобщо не я понасяме.

Филмарят

Не, не става въпрос за някой луд киноман или бъдещ режисьор и филмов критик, а за онзи, който винаги живее в някакви свои филми, чийто сценарии е трудно да бъдат проследявани и разбирани. Той често влиза в абсурдни роли и филмира всяка ситуация според своето виждане. Ако сте заедно и филмарския му начин на живот не ви допада, това няма да го впечатли особено. В най-добрия случай ще ви изключи от сюжета, а в най-лошия - ще се опита да ви направи главна героиня в него без дори да ви уведоми. Отношенията с такъв човек никога не водят до развитие и щастлив край.

Drama King

Не си мислите, че единствено жените могат да се превърнат в олицетворение на безкрайните и безсмислени драми. Има мъже, които дори се справят доста по-добре в това начинание. В началото може да изглеждат малко самотни, но симпатични и да поискат съвет или да споделят някой проблем. В това рабира се, няма нищо лошо, но когато съвсем скоро разберем, че драмата, оплакването и песимизма са основен приоритет в живота им, ни се иска никога да не ги бяхме срещали. Обикновено тези драматични господа могат да превърнат всеки безобиден спор или забележка в сърцераздирателна трагедия и да обърнат така нещата, че винаги да изглеждат жертви.

НАУЧИ ОСТАНАЛИТЕ МЪЖЕ, ОТ КОИТО ДА СЕ ПАЗИШ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама