Мъжете с китара - магнит за жените


Мъжете с китара - магнит за жените

Мъжете смятат, че дамите са привлечени само от високата им заплата. Но ново изследване установи, че всичко от което господата се нуждаят, за да спечелят сърцето на една дама, е китара.

Мъжете, които свирят на китара, веднага се харесват на жените, като те поставят този им талант по-високо от заплатата, работата и интересните хобита. За целите на изследването мъж заговорил 300 жени в 20-те и 30-те им години във Франция с или без китара в ръка. Когато той бил с китара, 31% от представителките на нежния пол му давали телефона си спрямо едва 14 на сто, когато не носел нищо и 9%, когато носел спортна чанта.

Същото изследване било осъществено и в Израел, където 100 жени получили следното съобщение: "харесвам снимката ти". Половината получили съобщението от мъж с китара, а другата половина – от мъж без китара. Само 10% отговорили, когато той не държал нищо в ръце спрямо 28%, ако държал китара.

62% от жените, членуващи в сайта за запознанства Lovestruck.com, който осъществил изследването, заявили, че мъж, свирещ на китара, е много по-привлекателен от представител на силния пол без музикални умения. 46% от тях посочили, че китаристите са сериозни, сантиментални, творчески настроени, а това са качества, които ценели много у партньора. 37% казали, че би било романтично да получат серенада от мъж с музикални умения, а 39 на сто признали, че биха се отнесли благосклонно към мъж, който не изглежда добре, но може да свири на китара.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама