Мъжът и кусурите му според зодията


Мъжът и кусурите му според зодията
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Няма идеални хора, още по-малко идеални мъже. Жените винаги търсим под вола теле, но истината е, че има от какво да се притесняваме и е важно да знаем какво му куца на човека до нас, преди да се е оказало голям проблем, който ще съсипе връзката ти.

Това са най-големите недостатъци на силния пол:

Мъжът Овен

Арогантен самохвалко, който вика и крещи като луд, ако нещо не е на неговото. Често ще в се струва, че този човек има нужда от психиатър, а може би и наистина е така. Харчи неразумно и не е в състояние да признае грешките си. Категорично вярва, че е представител на изчезващия вид „истински мъже“, но в действителност е едно разглезено и свадливо момченце.

Мъжът Телец Скучен, досаден, алчен, старомоден и обсебен от „практическата страна на нещата“. Инат на магаре и мързел на слон. На всичкото отгоре и с големи претенции. Рядко поема инициативата в интимен план. Прави се или на голям добродетел, или на мъченик, но под тези маски се крие едно презрение към всичко и всеки.

Мъжът Близнаци Прави се на много ерудиран и преживял какво ли не, но всъщност той никога няма да порасне. Непостоянен – днес е тук, утре... ДОЧЕТЕТЕ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама