Мър, мър... мисия съблазняване


Мър, мър... мисия съблазняване
Снимка: iStock/Guliver

Включвам се от уютния си кабинет на сърцето и душата с топла порция храна за взаимоотношенията. Актуалната тема тази седмица е съблазняването. Разбира се, че решавам да проверя какво казва Google по въпроса и той услужливо ми припомня, че съблазняването е да привличам с нещо приятно, тоест СЪБЛАЗНЯВАМ = ПРИВЛИЧАМ.

Забелязвам, че както в моя живот, така и в живота на моите клиентки понякога излиза равенството СЪБЛАЗНЯВАМ = ПРОСЯ, искам да взема, искам да получа. И естествено не ти харесва тази идея, нали? Ето защо удобно си казваш: Чакай малко, аз съм жена, нужно е мъжът да се постарае за мен? Да ме съблазни? Да покаже, че ме харесва? И за да не просим, удобно започваме да изискваме и да очакваме, скрити зад уж женското ни поведение. И това се превръща в следното: Искам да ме съблазниш! Направи нещо по въпроса да се почувствам жена! Дай ми, дай ми, дай ми!

Помни СЪБЛАЗНЯВАМ = ПРИВЛИЧАМ. Трудно ми беше да си призная пред себе си, че всъщност това не е привлекателно женско поведение, а поведение на изгладняла, с ниско самочувствие, уморена жена. Жена, която е протегнала костеливите си напред ръце в жажда за внимание, нежност, да бъде забелязана, чута, утвърдена от партньора си. Жена, която не вижда, чува, усеща собствената си привлекателност и ценност!

Всяко човешко същество има вграден сензор да улавя вътрешната красота и топлина на друго човешко същество. Мили дами, и мъжете го притежават. Помисли над следното проучване: Когато общуваш с друго човешко същество, то се влияе само 7% от това, което казваш, 35% от начина по, който звучиш и цели 58% от вътрешното ти излъчване, енергия, вибрация.

Реалността: отделяме 58% на това, как изглеждаме, 35% на това какво казваме и 7% на вътрешното си излъчване. Днес знаем как да се обличаме красиво, как да си навием косата, как да гримираме очите си и да начервим устните си, но сме забравила как да палим огъня си отвътре, как да излъчваме автентичната си сочност, как да се доверяваме на тялото и инстинктите си. Днес се развиваме интелектуално, посветени сме да контролираме мислите си и да бъдем позитивни, но често мислим позитивно, но не вибрираме позитивно.

Днес имаме достъп до знание за съблазняване, развиване на успешни връзки, техники за омайване на мъжа. Търсим отговорите в екрана на лаптопа си, а забравяме, че те са в дълбините на матката ни.

Къде се намира центърът при жената, който е свързан с нейното излъчване, енергия и вибрация? Намира се в областта на матката. Представи си го като сфера. Това е твоят вътрешен център на красота, светлина и топлина. Това е твоето вътрешно женско огнище. Когато има огън в него, жената може да разпалва, да топли, да осветява и привлича.

Колкото по-захранена е сферата ти, толкова повече красота, светлина и топлина излъчваш. Твоят център също има нужда от своята специална храна. И ако не му я даваш, светлината, красотата и топлината започват да намаляват, а никой не иска да стои на тъмно, грозно и студено. Вярвам, че всяка жена знае коя е тази храна за нея, но в стремежа си да нахрани всички, често не остава време да нахрани себе си. Спри да гладуваш!

Позволи си да си припомниш коя е твоята специална храна още сега. Вземи нещо за писане и си отговори на въпроса: Искам ли да продължавам да гледам на себе си като на студено и тъмно място? Искам ли да продължавам да виждам САМО своите липси, рани, увредености? Какво е захранващо в моя живот? Каква е моята неустоимост?

Помни СЪБЛАЗНЯВАМ = ПРИВЛИЧАМ. Привлекателността не е липса на странности, рани, откачено, агресивно или уязвимо поведение. Привлекателността не е съвършенство и отсъствие на трудности! Привлекателността е наличие. Виждам, чувствам, чувам моята сила, моята неустоимост, свързвам се с нея и мога да я покажа на другия.

Привличането казва отворена съм да дойдеш и имам нещо вкусно, което с радост ще ти дам. Ето това усещане за вкусност е ключът и да ти призная това усещане е важно за мен, там искам да бъда аз! Вярвам и ти!

 

Бъди Вдъхновяваща Жена,

Марина

Марина Байрактарова е Консултант по женственост и любовен психолог. Тя събужда сърцата на жените за обич, помага им по пътя на свързването със себе си и другия, за да привлекат и изберат подходящия за тях партньор и да изградят подхранващ съюз, в който да почитат автентичната си женска природа.

П.П Сподели на близките на сърцето си и бъди част от жените, които вдъхновяват жени.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама