Най-добрата част от връзката


Най-добрата част от връзката
Снимка: Thinkstock/Guliver

Всички знаете, че има определени моменти от връзката, които са доста по ценни и вълнуващи. "Междинната фаза“ е точна тази, когато са минали само няколко срещи с новия партньор и където възможностите са безкрайни. Чудим се дали ще продължи връзката и в бъдеще, или пък ще бъде просто кратка афера. Тъжно, но истина: Най-добрата част от една връзка е моментът точно преди да е започнала. Сега ще видим нещата, които ни правят толкова щастлива в тази "междинна фаза“.

Проектираме нашата фантазия върху партньорите ни

Когато сме в тази фаза, ние все още не знаем какви са новите ни романтични перспективи. Така е по-лесно да проектираме фантазиите си върху тях. Когато нещо е празно, имаме пълната свобода да фантазираме и да украсим света си. Мислете за това като за празна, бяла стая.

Принудени сме да чувстваме

Момичетата обичаме да чувстваме, независимо, че се опитваме да го отричаме. Нервността може да е толкова дълбока, че да проникне на повърхността и на най-студеното сърце.

Имаме възможността да проучим ново тяло

Ново и вълнуващо е, когато още не сме се опознали с новия си партньор. Напрежението между двамата е нещо, което се разбира още в началото на връзката.

По време на междинната фаза, той още не е опетнен

Когато сме в дългосрочна връзка, е невъзможно всичко постоянно да е прекрасно. Когато обаче сме в началото, сме в състояние да виждаме само хубавата страна на нещата.

Чувствата ни са мехурчета шампанско и пеперуди

Няма нищо по-блажено от това да изпитваш пърхащи пеперуди в стомаха си. Дори и най-мрачната жена омеква пред това чувство. Кара ни да прекъснем нормалния си начин на живот и да се потопим в новия.

Все пак обаче предстои унищожаване на чувствата от тази фаза

Началото е толкова опияняващо, защото все още никой не ни е наранил. Едно от красивите и болезнени неща  на дългите връзки е да изложим своята уязвимост пред партньора си. Това им дава възможност да ни наранят. Докато в началото се чувстваме на сигурно място, където все още никой не може да ни нарани.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама