Най-добрият коледен подарък за него


Най-добрият коледен подарък за него
Снимка: iStock/Guliver

Ако все още нямате идея какво да подарите на половинката си, ние имаме едно много бързо и лесно предложение, което няма да ви струва почти нищо. Предлагаме да му направите буркан, в който да пъхнете листчета, върху които да напишете всички причини, заради които го обичате. Този подарък е идеален, ако вашата половинка е по-романтична, защото по този начин ще му покаже защо толкова много държите на него. Ето и 3 причини да му направите такъв буркан:

1. 100% уникален

Даването на буркан "Обичам те" е въплъщение на любовта, която изпитвате към някого и е напълно уникален подарък. Не само е единствен по рода си, но и може да покажете креативността си. Вие избирате какъв да бъде, цветовете, всичко... Да, и други са го правили преди, но никой не е бил като вашия.

2. Защото дори да го казвате често, никога не е достатъчно

Нека си признаем, дори да казвате на половинката си, че го обичате веднъж на ден, най-вероятно не го казвате достатъчно. Ако пък започнете да изричате тези думи постоянно, в един момент те започват да губят смисъл. Със сигурност той знае, че го обичате, но не знае защо. Този коледен подарък му показва причините, заради които ви е толкова ценен и държите на него.

3. Евтин, но безценен подарък

Винаги може да му купите нещо по-скъпо, но този буркан е евтин, но ценен начин да му покажете чувствата си. По Коледа сякаш става по-важно колко сме изхарчили за подаръка, отколкото какво сме вложили. Този ръчно направен буркан ни напомня какво всъщност има значение.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама