Наталия Кобилкина съветва как да съблазните с лекота един мъж


Наталия Кобилкина съветва как да съблазните с лекота един мъж
Снимка: iStock/Guliver

Тя е една то най-интересните и успешни жени, които открито дава съвети, свързани с отношенията между мъжа и жената.

Наталия Кобилкина е помогнала на много хора да намерят любовта, да поддържат страстта във връзката си, както и да спасят брака си. Ето какво съветва тя жените, които искат да съблазнят лесно мъжете:

Докосване

Първата стъпка в съблазняването е да осъществите контакт с тела. Докосването е предназначено да създаде интерес, топлина и привличане, без интензивен физически контакт. Можете небрежно да се "блъснете" в някого с думите "Съжалявам" или пък да притиснете крака си към мъжа, докато сядате. Дори нещо толкова просто може да има мощно и дълготрайно въздействие.

Отдръпване

 След като сте осъществили първата стъпка, е важно да не продължавате този физически контакт твърде дълго. Създайте пространство между телата си, така че да дадете време и „свобода“ на мъжа, но същевременно поддържайте зрителния контакт.

Уязвимост

Когато разкриете своята уязвимост чрез думи, поведение или позиция, противоположният пол е по-склонен да прояви интерес към вас. Това събужда у мъжете инстинкта им да закрилят. Например, поставете ръка или и двете си ръце върху или около шията, ключицата и раменете. Това автоматично приковава погледа на мъжа натам, а позата издава уязвимост, тъй като шията е едно от най-слабите места по тялото.

Накарайте го да се чувства така, сякаш само той има значение

Обръщайте внимание само на него, а още по-ефикасно е, ако отхвърлите някой друг в негова полза. Смейте се на шегите му, изразявайте интерес към историите му и дръжте очите си, насочени към неговите. Има малко неща, които са по-привлекателни от това да те карат да чувстваш, че си единственият човек на света.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама