Не очаквай, че ще бъдеш третирана като кралица, ако не се държиш с него като с крал


Не очаквай, че ще бъдеш третирана като кралица, ако не се държиш с него като с крал
Снимка: iStock/Guliver

Да желаеш най-доброто за себе си е приоритет, който не бива да се пренебрегва. Но често забравяме да вземем предвид факта, че потенциалният партньор също заслужава да има насреща човека, който ще бъде достоен за него.

Много жени продължават да мечтаят да намерят красив принц. Те си представят как се срещат с човек, който ще се превърне във въплъщение на целия им списък от идеални мъжки добродетели...

Може да пожелаете той да има кафява коса, зелени очи, добре поддържана прическа и красива усмивка. Трябва да е наистина невероятен човек, съчетаващ мъжественост, доброта и щедрост, което го прави да изглежда като човек, за когото сте чели в любовна история. Да се ​​съгласите на по-малко не е опция за вас.

Мечтаете да срещнете своя Справедлив принц и в това няма нищо лошо. Тази мечта се предава внимателно от едно женско поколение на друго. Не сме готови да направим компромиси или да намалим стандарта по този въпрос. Но въпреки това понякога този сън може да ни заблуди.

Да желаеш най-доброто за себе си е приоритет, който не бива да се пренебрегва. Заслужаваш да намериш човек, който отговаря на всички твои изисквания и желания. Но жените често забравят да вземат предвид, че мъжете също заслужават уважение.

КАК ДА ПУСНЕШ ЧОВЕК, КОЙТО ВЕЧЕ Е НАПУСНАЛ ЖИВОТА ТИ

Представителите на по-силния пол също имат право да желаят най-доброто - жена, която отговаря на техните изисквания и желания.

Обикновено в такава ситуация не мислим, че човек има свои желания и нужди, които също трябва да бъдат удовлетворени. Не мислим как да се усъвършенстваме, за да станем мечтана жена за нашия мъж. Свикнали сме да мислим за себе си, да поставяме списък с изисквания и този начин да създадем отношения, трудно може да се нарече здравословен.

Исканията на мъжете и жените във връзка с техните потенциални половинки са подложени на постоянен процес на трансформация, който се определя от времето, средата, традициите и т.н. Просто винаги си отговаряйте на следните въпроси:

Можете ли да кажете, че постоянно работите върху себе си?

Можете ли да кажете, че вие ​​сами отговаряте на изискванията на вашия красив принц?

Запомнете: както вие не искате човек, който не е достоен за вас, да присъства в живота ви, точно така и вашият потенциален мъж не иска жена, която няма да се държи с уважение към него. Бъдете кралицата за своя крал!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама