Не подарявай това на любимия за Коледа


Не подарявай това на любимия за Коледа
Снимка: iStock/Guliver

Ето че наближава Коледа, а вие не знаете какъв подарък да изберете за половинката си. Има някои неща, които са напълно забранени, ако искате любимият ви наистина да се зарадва. Вижте какви подаръци НЕ трябва да му подарявате:

Дрехи, часовници и парфюми

Статистики показват, че мъжете сами си ги купуват и предпочитат изборът да е техен. Принципно не биха казали, че не са доволни от подаръка, който сте им направили в този вариант, но най-вероятно няма да го ползват.

Пари или някакви талони за пазаруване

Подарък под формата на пари, просто защото не сте измислили нещо друго, със сигурност би обидило представителя на силния пол. Мъжът има достойнство и дори мисълта да му подарите пари изглежда грозна и опитваща се да стъпче достойнството му. Определено, ако мислите за такъв подарък, значи не познавате мъжа до себе си.

Фитнес карта

Мъжете, които обичат да спортуват и се занимават ежедневно с това, сами биха избрали мястото, залата и вида на спорта. Ако пък той не желае да посещава фитнес или подобни занимания, това ще бъде най-неподходящият подарък. Имайте предвид, че една карта за фитнес като подарък може да означава "Имаш нужда да си обърнеш внимание на външния вид", което би било обидно.

Бельо

Мъжете не гледат как изглежда на вид бельото им, за разлика от нас, а колко е удобно. В повечето случаи ние избираме това, което ни харесва, без да се замисляме дали е практично. Изключваме варианта, в който жените знаят какво искат точно мъжете им, и им го купуват, но това се случва при дългогодишните бракове.

Козметика

Мъжете сами си избират козметиката, защото знаят точно какво искат. Най-вероятно няма да уцелите подходящия афтършейв или пяна за бръснене, които мъжът ви харесва, затова не е и добър вариант като подарък.

Сувенир

Подарък сувенир за мъжете е абсолютно безсмислен. Това за тях не служи за нищо, а и на всичкото отгоре събира само прах. В много случаи ключодържател или малко плюшено мече в колата по-скоро би им пречило.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама