Не позволявайте на правилния мъж да плаща за това, което е направил грешният


Не позволявайте на правилния мъж да плаща за това, което е направил грешният
Снимка: iStock/Guliver

Любовта е нещо красиво, но понякога е възможно да ни донесе разочарования. Ако сте били наранени в предишна връзка, едната възможност е да започнете да мислите, че всеки иска да разбие сърцето ви. Смятате, че всеки комплимент и знак за внимание е само начин да ви хванат в капана си.

Болка, разбито сърце, гняв - всички тези неща затрудняват виждането, че правилният мъж все още търпеливо чака с надеждата, че ще спрете да изграждате стена около сърцето си. Той се грижи за вас, отнася се с вас точно както винаги сте искали, но сякаш нещо ви пречи да му повярвате.

За него вие и вашите желания сте на първо място. Той е мил, грижовен и има огромно сърце. Но ... сякаш без да се осъзнаете, започвате да се затваряте в себе си и да го отблъсквате. Мислите си, че той е както всички останали и най-вероятно ще ви нарани. Сравнявате го с този, който ви причини силна болка, като постепенно се убеждавате, че той не се различава от първия. И тези мисли ви карат да изпитвате страх, търсете доказателства за своята несигурност. Държите се като параноик, тласкате го все повече и повече. Давите се в собствения си страх...

Но трябва да си отворите очите. Той е напълно различен! Точно до вас е точният мъж, който трябва да плаща за всичко, което е направил грешния. Защо?

Разберете, че всеки човек е различен и повярвайте, че в живота ви най-накрая се е появил истински мъж. Готов да ви обича и уважава. Мъж, който иска да сподели живота си с вас. Мъж, който ще ви помогне да се справите с всичката тази болка и разочарование и ще ви докаже, че е по-различен, че е истински.

Единственото, което трябва да направите, е да му повярвате. Забравете за миналото, забравете за грешния мъж, който ви е разбил сърцето! Продължете живота си, защото ви очаква нещо красиво и истинско! Не позволявайте грешките на един недостоен мъж да ви попречат да намерите щастие в живота!

Трябва да бъдете силни и да се изправите. Тогава ще разберете, че случилото се е било само един урок, от който може да се поучите.

След като се отървете от цялата тази болка, която таите в сърцето си, ще се почувствате толкова свободни, че ще си позволите да обичате и да се доверявате отново. Ако не е прекалено късно ...

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама