Нещата, които задължително трябва да направите с гаджето това лято


Нещата, които задължително трябва да направите с гаджето това лято
Снимка: Thinkstock/Guliver

Летният сезон е в разгара си и ако още не сте му се насладили както трябва, сега е моментът. А какво по-хубаво от това да се порадвате на лятото заедно с гаджето. Има толкова много неща, които може да направите с половинката през този сезон. И не забравяйте – всичко е позволено!

Защото... време е за забавления, а ние ще ви предложим няколко неща, които задължително трябва да направите през това лято.

Направете си вкусен маратон

Може да прекарате цял ден с гаджето, обикаляйки различни заведения – ресторанти, закусвални, сладкарници. Отдайте се на един вкусен маратон, като си позволите да опитате от всичко. Не е нужно да посещавате скъпи ресторанти. На обяд може да пробвате някоя закусвалня, после да отидете да изядете някое шоколадово изкушение в сладкарницата, а вечерта да се насладите на морски дарове в някой ресторант на плажа.

Спортувайте заедно

Хубаво е да поддържате форма дори през лятото. А какво по-приятно от това да спортувате заедно с гаджето. Изберете някой спорт, който ви допада и на двамата – плуване, волейбол, отидете на фитнес или потичайте в парка. Много полезно и в същото време изключително приятно и забавно.

Направете си филмов маратон

Без значение от сезона, това е едно от най-яките неща, които може да направите заедно с половинката. Цял ден търкаляне в леглото и гледане на филмчета е едно страхотно занимание през почивните ви дни. Нужни са ви само списък с филми, много пуканки, нещо свежо за пиене и гаджето, разбира се.

Приятно гледане!

Отидете на пътешествие

Това не може да го пропуснете! Изберете си дестинация или просто вземете раницата и смело напред. Пътуването с половинката ще е едно от най-вълнуващите неща, които ще направите през това лято. Може да посетите места, където не сте били никога до сега.

Вземете си няколко дни отпуска и се насладете на прекрасните летни дни. Направете си разходка до морето, а след това може да посетите и балкана. Изборът е ваш.

Гледайте залеза

Едно от най-романтичните нещa, които задължително трябва да направите с гаджето през това лято. Намерете подходящо място, където можете да се осамотитите и да се полюбувате на залеза. Може дори да си вземете нещо за пиене и хапване, едно одеало и да прекарате цялата нощ заедно. Ще бъде много забавно и романтично.

Отидете на къмпинг

Прекарайте една нощ под открито небе с любимия човек, в палатка. Бъдете сигурни, че преживяването ще е страхотно и ще ви остави много хубави спомени. Насладете се на красотата на природата, почуствайте се свободни и се насладете на мига.

Хайде на плажа

Все пак е лято! Няма нужда да споменаваме, че ходенето на плаж е просто задължително. Слънце, пясък, море, ментичка и любимия човек – какво по-хубаво от това!

Пуснете заедно фенер

Всяка една влюбена двойка трябва да направи това! Изберете някое романтично място, като например плажа, отидете там с гаджето вечерта и пуснете фенер. Не забравяйте и да си пожелаете нещо.

Гледайте класически филм на ужасите

Изберете си възможно най-страшния филм, загасете осветлението, сгушете се в любимия човек и се насладете на момента.

Гответе заедно

Пригответе си любимото ястие заедно, без значение колко добри готвачи сте. Не се страхувайте да експериментирате, важното е да го правите с любов и желание. И помнете – колкото повече изцапате кухнята, толкова по-забавно ще е преживяването ви.

Направете си летен фотоалбум

Не забравяйте да запазите прекрасните положителни емоции от това лято! Направете си фотоалбул, който да си разглеждате след време и да си спомняте с усмивка за летните преживявания. Запечатайте всеки един момент, всяко място, което сте посетили, всеки един миг с любимия, всяка една лудория, която сте направили.

Това ще бъде един много ценен и забавен албум, който ще разглеждате с гаджето всеки път, когато лятото ви залипсва.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама