Никога няма да намериш Единствения, ако...


Никога няма да намериш Единствения, ако...
Снимка: iStock/Guliver

Толкова отчаяно искаме да намерим перфектния мъж, че няма да спрем да търсим, докато не открием човека, който идеално се вписва в представите ни

Но това е толкова грешно и сме сигурни, че много от вас го осъзнават. Всъщност трябва да се фокусираме върху себе си, ако искаме да намерим другата си половинка.

Спрете да правите тези 5 неща, за да срещнете Единствения:

1. Имате постоянен партньор просто за секс

Сексът за една нощ е ок, особенно ако сте свободна. Просто задоволяване на физическите ви нужди без обвързване. Но когато имате постоянен партньор, с когото само правите секс и знаете, че не е мъжът на живота ви, това пречи да срещнете истинската си половинка. 

2. Нетърпеливи сте

Тази причина е напълно логична. Всички сме чували да казват: "Случва се, когато най-малко очакваш." И има голяма доза истина в това. Когато постоянно търсите, не живеете живота си. Няма да го откриете, ако прекарвате цялото си свободно време, издирвайки го в интернет. Ще го срещнете, ако обичате живота си и го живеете пълноценно. Бъдете търпеливи и се освободете от всички очаквания и страхове. 

3. Не виждате знаците и не се вслушвате в интуицията си

Вселената винаги ви насочва, но може би не я слушате. Вместо това мислите, че щом все още не сте го срещнали, най-вероятно никога няма. Отделете няколко минути и се запитайте: Поддържате ли връзка с мъж, просто защото смятате, че няма да срещнете идеалния? Постъпвате ли грешно, но отказвате да си тръгнете, защото ви е страх, че нямате други опции? Вслушайте се в интуицията и сърцете си. Те ще ви покажат правилната посока.

4. Отказвате да скъсате връзката с бившия си

Никога няма да намерите перфектния мъж за вас, ако продължавате да поддържате близки отношения с бившия си. Това е факт. Няма значение кой е сложил край на връзката ви. Явно има основателна причина да не сте заедно сега, така че нека той да остане в миналото. Време е да погледнате в настоящето и да отворите съзнанието и сърцето си за Идеалния.

5. Изгубили сте вяра

Всички го правим в някакъв момент. Мислим си: "О, Господи, станах на 35. Ще срещна ли подходящия мъж, ще се омъжа ли, ще имам ли деца... Чакам с години и нищо." Той няма да се появи, тъй като сте прекалено заети да мислите за бившия, не се вглеждате в знаците и сте нетърпеливи. Трябва да бъдете положителни и да вярвате, че вселената ще ви събере, когато е настъпило правилното време. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама