Нов хит в секс играчките за жени


Нов хит в секс играчките за жени

След като ражда детето си, 31-годишната Сара сe чувства притеснена в леглото. Тя признава, че бързо е свалила килограмите след бременността, но въпреки това сексът с нейния съпруг не е както преди.

Днес обаче нещата вече не стоят така. Сара е щастлива от любовния си живот и признава, че дори съпругът й е впечатлен. Каква е тайната й?

Решението на проблемите на Сара е 5-сантиметров объл уред, който засилва мускулатурата на тазовото дъно и е новият хит сред дамите в САЩ, пише американското издание "Ню Йорк пост“.

След като бъде поставен във вагината, жените използват своите мускули, за да стискат уреда, който може да се свърже чрез Bluetooth за мобилно приложение. През него дамите могат да следят телефоните си промяната и състоянието на тазовите си мускули.

"Elvie", както е името на устройството, струва 199 долара и според неговите производители то вече е достигнал до много знаменитости.

"Не мога да назовавам имена, но мога да кажа, че много знаменитости използват "Elvie"', каза Таня Болър изпълнителен директор на базираната в Лондон компания "Chiaro", която произвежда уреда.

"Моят мъж е французин и начинът, по който французите се отнасят към здравето на таза си, е много по-различен от този на американките и британките. Връщането на силата на тазовото дъно е от основно значение. Затова ние искахме да произведем нещо, за което жените ще са развълнувани да говорят и използват", каза още Болър.

За да направи уреда още по-достъпен за младите жени, телефонното приложение има и функция за игра в реално време. В нея дамите могат да стискат и разпускат уреда, трупайки точки на телефона си.

Източник: БГНЕС

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама