Погледът на една жена разкрива какво изпитва към мъжа


Погледът на една жена разкрива какво изпитва към мъжа
Снимка: iStock/Guliver

Очите са прозорец към душата. Когато една жена осъществи зрителен контакт с вас и вие отвърнете с поглед, по този начин и давате знак, че се интересувате от нея.

Понякога очите казват много повече от хиляди думи. Какво означава, когато една жена осъществи зрителен контакт с мъж? Всъщност има значение как точно го прави, затова бъдете наблюдателни.

1. Ако тя направи зрителен контакт с вас и бързо извърне поглед

Ако тя погледне за кратко и неволно хване погледа ви, това може да значи, че просто е разсеяна и блуждае в пространството. Може дори да не ви е забелязала, така че не бързайте с изводите.

2. Ако направи зрителен контакт с вас и гледа надолу, но не настрани

Ако тя ви погледне и погледите ви се срещнат и тя веднага погледне надолу (не встрани), това може да показва срамежливост и вероятно привличане. Тогава е добре вие да направите първата крачка, но не бъдете прекалено настоятелни.

3. Ако тя направи зрителен контакт с вас и задържи погледа си за кратко

Това показва, че жената има интерес към вас и определено я привличате. По този начин тя може да иска да привлече вашето внимание, а може просто да ви намира за много сексапилен и да ви се любува.

4. Ако тя ви гледа в очите и не отмести поглед поне няколко секунди

Тук вече нещата са ясни – тя определено изпитва симпатия към мъжа и иска да му го покаже. Може да добави дори една чаровна усмивка, за да привлече вниманието ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама