Показват първата машина за оргазми


Показват първата машина  за оргазми

Британският институт по сексология организира голяма изложба, в която ще бъде показана първата машина за оргазми, съобщава в. "Дейли мирър".

Експозицията ще се състои в Лондон от 20 ноември до 30 септември догодина. Гвоздеят й ще бъде "оргонният енергиен акумулатор", който е бил тестван от Шон Конъри, Кърт Кобейн, Джак Керуак, Джером Селинджър и Уилям Бъроуз.

Машината за оргазми била конструирана от бащата на сексуалната революция Вилхелм Райх още през 1940 година. Психоаналитикът изповядвал убеждението, че недъзите на обществото могат да бъдат излекувани, когато хората изпитват по-чести оргазми. Той бил убеден, че мистериозна атмосферна сила може да бъде концентрирана в метална кутия, а стоящият в нея може да изпита върховна наслада.

По време на изложбата посетителите ще могат сами а тестват прабабата на секс играчките. Експозицията включва трудове на Зигмунд Фройд, на Мери Стоупс, на Алфред Кинси и други светила в сексологията. Ще бъдат изложени картини и фотоси със сексуално съдържание в най-разнообрази еротични пози.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама