Разбери дали имаш нужда от нова връзка с тези 3 въпроса


Разбери дали имаш нужда от нова връзка с тези 3 въпроса
Снимка: iStock/Guliver

Обича ме, не ме обича… Обичам го, не го обичам…

Всяка любовна история е достойна за написването на нов роман. Романът, в който сте попаднали в момента, може би е вашата мечета, може би вие го пишете? Когато романът обаче е тежък за четене и нещо не се получава, дали е време да го смените и да отворите страниците на нова книга?

Всяко ново начало е чисто като сълза, прекрасно и вдъхновяващо. Как да избягате от любовната треска, в която сте попаднали? Опитайте с тези 3 въпроса. Разговорът със самите вас ще ви помогне да поемете правилната посока.

1. Щастлива ли съм?

Понякога щастието не е това, което си мислите или представяте. То е усещане за вътрешен баланс, хармония и най-вече то е усмивката, която озарява лицето ви, когато видите любимия. В щастливите връзки всичко е много просто. Всичко се случва почти от само себе си и най-важното е насладата от прекараното време с партньора. Лесно ще разберете дали щастието е още помежду ви - доверете се на вътрешния си глас.

2. Как се разви връзката ни до момента?

Независимо от колко време сте заедно, вашата връзка минава през различни етапи и вие заедно трябва да превъзмогвате себе си, да развивате отношенията си, да растете заедно, но и поотделно. Ако партньорът ви ви стимулира да показвате най-доброто от себе си, да изживявате мечтите си, да бъдете себе си и да изразявате емоциите си искрено, то той е човекът, който може да ви направи истинска щастлива.

3. Приемаме ли всичките си странности?

Не пред всеки показваме същността си. Някои черти от характерите на партньорите си проличават едва, когато отношенията им се задълбочат, те започнат да живеят заедно или си станат наистина близки. Тогава изникват някои странности, които могат да ви изненадат неприятно или приятно. Най-важното е да знаете дали сте склонни да го приемете такъв, какъвто е истински - непохватен, понякога мързелив и муден…. Дали той приема и уважава вас с цялата ви педантичност, всички изисквания и желания, които имате. Това е признак за успешна връзка, която я очаква щастливо бъдеще.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама