Разлики между мъжа за една нощ и за цял живот


Разлики между мъжа за една нощ и за цял живот
Снимка: Thinkstock/Guliver

Нека да бъдем честни... Не ни е трудно на жените да намерим с кого да правим секс. Може буквално да тръгнем по улицата, да попитаме няколко мъже дали искат да спят с нас и със сигурност ще получим поне един (най-вероятно и повече) положителни отговори.

Трудното е да намерим някого, когото да превърнем в наш приятел, партньор, любовник за по-дълго време.

Да намериш мъж за една нощ е лесно. За една година е малко по-трудно, а за цял живот си е направо рядкост. Почти е невъзможно да кажете още в началото дали той е Мъжът на живота ви, но може да разберете дали си струва да започнете връзка с него или просто да полудувате няколко пъти в леглото. Ето и няколко знака, за които да сте нащрек.

1. Той е сладък, но не е точно вашият тип – става за една нощ

Има толкова много красиви мъже, които бихте искали да покорите. Но ако той ви привлича само сексуално, а ви е трудно да си размените и две смислени изречения, със сигурност е най-добре да не започвате връзка с него. Секс за една (или повече) нощ – става!.

2. Успявате да водите наистина смислен разговор – задръжте го за по-дълго

Ако той е човек, с когото може да разговаряте часове наред, без да почувствате досада, а напротив – да искате още и още, е добре да му дадете шанс. Може би точно той е вашата сродна душа.

3. Той ви разсмива, без дори да се опитва – задръжте го за цял живот

Когато попитате една жена как си представя идеалния мъж, в повечето случаи ще чуете, че той трябва да има чувство да хумор и да я разсмива. Така че, ако той го прави, дайте му шанс.

4. Когато мисълта за него не ви кара да се усмихвате – става за една нощ

Това не означава, че трябва да сте лудо влюбена в него, но ако дори мисълта за секс с него не ви кара да се усмихвате, няма причина да продължавате, нали?

5. Не можете да кажете, че наистина държи на вас – става за една нощ

Някои мъже се преструват много добре, но в крайна сметка всичко излиза на яве. Ако не сте 100% сигурна, че той наистина ви харесва, просто сложете край. Няколкото виждания за секс ви стигат, имате нужда от човек, който ще е до вас и ще ви разбира.

6. Той предпочита първо да гледа телевизия и после да правите секс – дори няма смисъл да го задържате за една нощ, веднага го разкарайте.

7. Ако ви е купил нещо без причина – дори да е нещо малко – помислете да го задържите за по-дълго

За една жена не е толкова важно да получи скъп и голям подарък, а да е от сърце. Да видите, че той ви познава и знае какво ще харесате – книга от любимия ви автор, шоколад. ...

8. Ако ви слуша повече, отколкото говори – той може да е мъжът за вас

Мъжете често говорят, за да запълнят неловкото мълчание, но когато такова няма, те слушат. Ако той намира за интересни нещата, които споделяте с него, е добре да му дадете шанс.

9. Ако му нямате пълно доверие – не го взимайте присърце

На някои мъже просто не може да им се има доверие. Колкото и да е секси, той може да върти още няколко като вас на пръста си. Запитайте се дали му вярвате, ако отговорът е не - просто сложете край.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама