Шоколадови страсти и горещи танци


Шоколадови страсти и горещи танци

Очакваме с нетърпение декемврийския епизод на поредното Sexy & Single парти заради коледното настроение в сезона на партитата. Последните няколко издания на събитието в клуб "Грамофон“ вече традиционно събират между 200 и 250 почитатели на музиката, танците и запознанствата с нови хора.

Организаторите на партито Club R са избрали тема, която ще подслади живота на всички участници: Шоколад. Темата вече е добре известна на старите почитатели на партитата на Club R от миналогодишното успешно парти на същата тематика. В декемврийския, 25-ти пореден епизод на партито за необвързани, се очакват много шоколадови изненади, които ще дадат възможност на всеки участник да потърси своята половинка. Това е и условието за включване в партито – участниците трябва да са необвързани и да носят по нещо сладко, за да бъдат допуснати – шоколад, бонбонче, близалка, вафла, захарно петле или друго.

На входа всеки ще получи шоколадче със символ – червено за дамите и синьо за господата. Всички двойки, които намерят шоколадчето със същия символ, печелят по безплатен шот на бара. Освен двойките шоколадчета, организаторите традиционно са подготвили и много разнообразни игри за запознанства.

За втори пореден път партито ще бъде подкрепено от присъствието на психолог. Гостите могат да направят тест, с помощта на който да установят своя партньорски рейтинг, и да обсъдят заедно с психолога резултатите.

Водещ на събитието ще е добре познатият от предишните две издания – Spicy! Chili! Hot! през октомври и Las Vegas през ноември Олег. Главната аниматорска роля в игрите и танците е поверена на него, но пъргави „снежанки“ обещават да са му дясна ръка в организирането на всички игри и изненади за запознанства.

Елате на най-шоколадовото парти на 18.12.2014 г. в София, клуб „Грамофон“ от 20 ч. За да се впишете в тематиката на партито, донесете нещо сладко, а ако коледното настроение ви е обзело, вземете си и шапката на джудже или еленовите рогца. На изпроводяк ще си тръгнете с истории, които ще искате да разказвате на всичките си приятели. За да научите още интересни неща за партито и да се регистрирате, можете да посетите: clubr.bg.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама