"(С)Хвани го, ако можеш" - за всяка жена, която търси любовта


"(С)Хвани го, ако можеш" - за всяка жена, която търси любовта
Снимка: iStock/Guliver

В навечерието на "Св. Валентин" Матю Хъси – любовният гуру, който стои зад успешните връзки на звезди като Ева Лонгория и Кристина Агилера, най-сетне споделя революционния си подход за намирането на перфектния партньор и отговаря на въпросите, които хиляди жени си задават: Къде и как да открия истинската любов? Защо мъжът, когото харесвам, не ме забелязва и как да се случи това? Може ли да се съхрани интригата в една дълга връзка?

Със "(С)Хвани го, ако можеш", Хъси ще помогне на всяка дама не само да "хване" Правилния, ако това е целта, към която се стреми, но също така да разгадае мъжете – да разбере как мислят те, какво всъщност искат, как гледат на жените, взаимоотношенията, секса и обвързването.

Матю Хъси посвещава години на изучаването на човешките нагласи и отношенията между половете, провежда стотици семинари и заснема поредица от видеа с практични съвети. Британската преса дори започва да го нарича "истинския Хич" по аналогия с едноименната романтична комедия, в която Уил Смит играе "доктор по срещите".

В момента марката "(С)Хвани го, ако можеш" събира под шапката си най-различни форми на презентация – от трансформиращи уикенд събития до преобразяващи любовния живот петдневни програми, провеждани по цял свят. Съдържанието на тази книга е резултат от това, което Хъси е преподавал, обмислял и усъвършенствал от началото на близо 10-годишната си кариера, през която е помогнал на над 50 000 жени да открият любовта.

Според автора намирането на мъж не е самоцелно занимание. "Смисълът е да водиш пълноценен живот и в резултат на това да си създаваш възможности, които те свързват с много хора." Хъси обяснява на жените цялата палитра от неща, които трябва да знаят, "въоръжава" ги с всички инструменти, така че да срещат и привличат правилните мъже, и в крайна сметка да накарат избраника си да пожелае връзка, която ще продължи цял живот.

Ето какво казва самият Матю за книгата си:

""Как да откриеш мъжа" ще те научи да се срещаш с повече мъже, да ги накараш да те заговарят и да провеждаш разговор, който в рамките на минути ще ти покаже дали искаш да опознаеш мъжа по-добре. Тази част от книгата е посветена на това как да увеличиш шансовете си да срещнеш правилния мъж. Част от съветите може да ти се сторят плашещи, но всъщност дори най-малките промени в поведението преобразяват любовния, а и живота ни като цяло.

"Как да хванеш мъжа" разглежда методите за разпалване на привличане и задълбочаване на връзката, за да разбереш дали това е мъжът, когото искаш в живота си. И накрая – "Как да задържиш мъжа" се фокусира върху работата, която всички трябва да свършим, когато най-накрая открием любовта на живота си. Ще установиш, че теориите, които важат в началото, са приложими и в края. Навиците, които си развила и са ти станали скъпи, ще ти помогнат да се наслаждаваш на любовния живот, на който си се надявала."

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама