СОЦ парти за необвързани


СОЦ парти за необвързани

На последното преди лятната ваканция парти за необвързани организаторите от Club R ни припомнят близкото минало с една нова и неизпробвана досега тема на партитата си: СОЦ парти за необвързани. 31-вото поредно парти идва, за да завърши сезона с едно шеметно събиране, което се обръща към недалечното минало.

Очакваните над 300 гости на партито са поканени да се социализират, спомняйки си закачливо соцреализма от миналото. Това естествено включва обичайната готина музика, танци, флиртове, конкурси и игри за запознанства. На входа всяка дама ще получи червена връзка, а всеки мъж – синя за по-бързо навлизане в атмосферата на партито.

Тематичните партита на Club R се отличават също и с разнообразния си дрескод. В последните месеци станахме свидетели на цяла дъга от варианти за обличане – черно и бяло на партито „Холивуд“, пролетно зелено за „Ново начало“ и последно – огнените майски нюанси за „Spicy! Chili! Hot!”. Дрескодът и този път ще подкрепи традиционните за едновремешната визия цветове – синьо или червено.

На входа всеки гост ще получи бюлетин със знакова дума от соцреализма на него (например Отряден председател търси Дружинна ръководителка). Ще трябва да намериш другата половинка от бюлетина у някого от другия пол, за да получите по безплатен шот на бара.

На влизане освен връзката и бюлетина всеки явил се другар или другарка ще получи по традиция гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути хората, получили еднакъв цвят гривни, ще могат да се включат в разнообразните игри за запознанства, водени от любезни аниматори. Измежду другите дейности, с които ще могат да се забавляват посетителите на партито, са импровизирани мини бързи срещи – три жени и трима мъже ще си общуват всеки с всеки за по 3 минути. Това е малко копие на големия формат, с който са познати Club R – отделни събития, в които 10 жени се срещат с 10 мъже за по 6 минути.

Мини-мачмейкинг: Ако искаш да участваш в мини-Мачмейкинг, трябва да попълниш теста "Партньорски рейтинг" (на сайта на организаторите) и да го изпратиш до 24 часа преди партито на matchmaking@clubr.bg като приложение или като линк с твоите резултати. Ако измежду другите участници се намери подходящ човек за теб, организаторите обещават да ви направят среща на партито и ще ви информират предварително по имейл и на входа на клуба.

Соц партито за необвързани се организира от Club R на 12.06.2015 г. от 20:00 ч. в клуб „Дали“ на ул. „Шипка“ 6. Всички подробности и форма за записване за партито ще откриеш на: goo.gl/pPPlSy

Сподели с приятели и се впусни в приключението!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама