Стимулиране на клитора - тайната на женския оргазъм


Стимулиране на клитора - тайната на женския оргазъм

Шведската сексоложка Илва Францен призовава двата пола към техниката "Повече игра" (Moreplay) по време на сношение.

"Много младежи знаят какво значи Foreplay - любовна прелюдия. Но щом тя премине в непосредственото сношение, трябва да се премине и към това, което аз наричам "Повече игра". Ако това го няма, самият процес на проникване се губи нещо много ярко, защото при жената органът на оргазмената наслада е клиторът, а той по време на самото сношение често не се стимулира, пояснява експертката пред местни медии, на които се позовава lady.ru.

"Много жени знаят това, но много мъже спират да стимулират дамската перла, веднага щом членът се озове във влагалището. А и самите жени не стимулират сами клитора по време на половия акт. Направят ли го, ще има оргазъм! При това той ще се постига сравнително лесно. Ако започнете да галите собствения си клитор, докато мъжкия фалос е вътре във вас, оргазмът идва буквално за минути", съветва сексоложката.

Но много жени се стесняват от "Повече игра" с клитора по време на сношението заради масовото мнение, че пътят към оргазъма е проникването. Само че това е път към мъжкия, а не женския оргазъм. Жената може да постигне оргазъм и без него. При нея формите на телесната наслада са по-разнообразни, тя може да има множествени оргазми."

"Наистина има мъже, които умеят да стимулират клитора божествено, но те са малцинство", тъжно констатира Илва Францен.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама