Съвети преди среща с лошо момче


Съвети преди среща с лошо момче
Снимка: iStock/Guliver

Приятелките те убеждават да не отиваш на среща с него, но не е възможно да устоиш на обаянието му. Ако все пак си решила да отидеш на такава среща, имай предвид следните съвети.

Помни - не си единствената

Той може да те прелъсти с усмивка и няма да забележиш кога ще се озовеш в леглото му. Но не си и помисляй, че той се е влюбил в теб от пръв поглед – това е добре отрепетирана схема.

Не се влюбвай

Той те харесва, но той харесва не по-малко и други момичета. Можеш да пострадаш, ако се влюбиш. Затова постарай се да си внушиш, че това е само мимолетно увлечение, а сериозните отношения търси на друго място.

Не се опитвай да го променяш

Ако той започне да отговаря на обажданията ти, да идва при теб, когато се нуждаеш от него, и да целуват пръстите ти при срещи, не го променяй. Направиш ли го, той ще престане да бъде "лошото момче" и бързо ще ти стане скучен.

Играй в неговото поле

Ти си разбрала, че си станала една от лесните му победи, нещо като развлечение и средство за приятно прекарване на времето. Приеми неговите правила и отприщи "лошото момиче“ в себе си. Не отговаряй на позвъняванията му, флиртувай с други мъже в негово присъствие, ела с него на купон, а си отиди с някой от гостите. Нищо чудно бързо да намериш същото умно, весело и обаятелно момче. Ако път новият ти избраник също се окаже "лошо момче“, вече ще знаеш как да се държиш.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама