Съвети за любовта от звездите


Съвети за любовта от звездите
Снимка: Getty Images/Guliver

Когато става дума за връзки и безкрайното търсене на онази, голямата, истинска любов, много от нас решават да почерпят вдъхновение от романтичните филми, книги или песни.

В тях обаче нещата са далеч по-различни от реалността. Накрая принцесата намира своя принц, безумно влюбеното момче печели сърцето на избраницата си, всички намират любовта и заживяват щастливи до края на дните си.

Любовта всъщност е широко понятие. Тя не ти носи само радост и хубави моменти, понякога любовта боли. За да спечелиш нечие сърце, първо трябва да минеш през много препятствия, да се бориш, да не се отказваш.

Но краят винаги е щастлив, стига да имаш достатъчно вяра, търпение и сила, стига да обичаш силно!

А какво е любовта според някои от любимите ни знаменитости? Ето какво са споделили звездите:

По време на пресконференция пред медии Хари Стайлс споделя, че първата среща е най-важна, а първото впечатление може да повлияе на по-нататъшните ви отношения.

"Никога не закъснявайте за първа среща. Не карайте момичето да ви чака. Тя е чакала достатъчно дълго, за да ви срещне.”

Обичаната Мадона казва пред "The New York Daily News”:

"Повечето мъже на моята възраст са женени с деца. Но те са прекалено сериозни, подредени и скучни. А аз имам приключенски дух и много луд живот. Може би затова съм самотна майка. Мисълта ми е, че ако някой иска да спечели сърцето ми, трябва да е толкова луд, колкото мен и да е готов да се впусне в приключението с мен.”

Един от най-чаровните изпълнители Джъстин Тимбърлейк споделя за "Glamour” :

"Не се страхувайте да обичате. Взаимоотношенията са нещо забавно. Влюбените трябва постоянно да се предизвикват помежду си и непрекъснато да се влюбват един в друг, пак и пак...”

Най-сексапилният актьор, който дори и на възраст изглежда перфектно и има милиони фенки - Брад Пит казва своята гледна точка:

"Изключително погрешно е схващането, че едно момиче трябва да направи нещо, за да привлече вниманието на мъжа, по когото си пада. Любовта просто се случва. Химията или я има, или я няма. Без трикове. А когато нещата стават бавно и много трудно, значи не си струва. Най-хубавите неща в живота се случват изведнъж, неочаквано, без да ги планираш. Така е и с любовта – тя просто идва, когато трябва.”

А ето какво споделя и очарователната Кортни Кокс:

"Мисля, че жените се чувстват по-секси и уверени, ако са в състояние да привлекат по-млад мъж. Има нещо много интересно и забавно в това да излизаш с по-млад от теб. Някак си те кара да се чувстваш по-красива, по-смела, а и можеш да се отпуснеш пред него.

Същото е и при мъжете. Сигурна съм, че много от тях си мечтаят за по-възрастна жена. Може би заради по-големият й опит в живота. Но истината е, че докато не се почувствате уверени в себе си, не можете да привлече никого! "

Сексапилната Дженифър Лопес също говори за любовта и какво е тя според нея:

"Мисля, че любовта е объркваща. Много много объркваща. Просто това е нещо, което никога няма да мога да разбера.

Работата отнема много от личното ти време и понякога чувствам, че губя много от него. Но като цяло любовта е да проявиш разбиране. Разбира се, химията, страстта също трябва да ги има. Но в този забързан и напрегнат живот, имаш нужда от някой, който да те подкрепя и разбира. Хората трябва да бъдат отворени един към друг и да говорят много. Защото всичко е толкова объркано. Може би затова и много бракове се провалят, защото хората не си говорят. "

Скарлет Йохансон:

"Трябва да обичаш себе си на първо място, за да можеш да обичаш и някого друг.”

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама