Тези съвети могат да разрушат връзката ви


Тези съвети могат да разрушат връзката ви
Снимка: iStock/Guliver

Готови сте на всичко, за да запазите връзката си? Търсите непрекъснато съвети от ваши приятелки и близки. Няма нищо лошо в това, защото всеки съвет може да ви е от полза, но понякога се случва точно обратното - да навреди на връзката ви.

Дали отношенията ви с партньора ще останат стабилни зависи изцяло от вас двамата и не си мислете, че след като приятелките ви са споделили с вас някои хитринки, те непременно ще ви помогнат.

Не бива да приемате всеки съвет за чиста монета и не бива да се доверявате толкова много на всички ваши близки, защото никой не е експерт в любовта, нали?

Предлагаме ви няколко съвета, в които не трябва да се заслушвате, защото точно те могат да разрушат връзката ви.

Ако той е истински влюбен, няма да поглежда никоя друга

Любовта означава вярност. Ако обаче вашите приятелки се опитват да ви убедят в това, че ако любимият ви е истински влюбен във вас няма да поглежда никога друга, не ги слушайте. Нормално е да смятаме определени хора за привлекателни и интересни. Това в никакъв случай не значи, че не сме влюбени или че не държим на партньора си. Не забравяйте, че любовта и привличането са две съвсем отделни неща. Спомнете си колко пъти сте коментирали с приятелките си, че някое момче е много симпатично, има хубаво тяло или прекрасна усмивка. Но какво лошо има в това? Затова не се сърдете, ако вашият любим коментира други жени. Това просто означава, че оценява красотата, но пък сърцето му е само за вас.

В една перфектна връзка всичко е хубаво и лесно

Първо трябва да разберете, че перфектни връзки няма. Също така всяка връзка изисква много време, усилия и търпение, за да потръгне, както трябва. Проблеми винаги ще има, но смисълът е в това да ги решавате заедно, да минавате препятствията заедно и да продължавате да се обичате въпреки всичко.

Появата на бебе може да скрепи една връзка

Бебето е радост за всяка влюбена двойка, но не си мислете, че то ще реши проблемите ви. Това трябва да направите самите вие. Разговаряйте повече, бъдете искрени един с друг, опитайте се да изгледите отношенията си. Ако някой ви каже, че бебето ще спаси връзката ви, не го слушайте. Направете тази крачка, когато и двамата сте готови и когато сте намерили хармонията във връзката си.

Ако спорите често, значи връзката ви няма бъдеще

Съвет, на който в никакъв случай не трябва да обръщате внимание. Нима сте готови да се откажете от любовта и да зарежете половинката си заради няколко скандала? Разбира се, постоянните караници не са полезни за връзката, но не може да се каже, че споровете винаги довеждат до лоши последствия. Понякога точно в такива напрегнати моменти разбирате много неща за половинката си. Важното е да разговаряте, за да изгладите различията, в противен случай няма да излезе нищо добро. Кавгите понякога сплотяват, стига да са прекалено чести.

Истинската страст никога не умира

Не се заблуждавайте. Ако си мислите, че страстта ви един към друг ще е винаги така силна, както на първата ви среща – грешите. И ако вашите приятелки ви казват, че страстта е вечна и винаги ще бъде толкова силна, то явно не са имали връзка повече от няколко месеца. Но това не трябва да ви плаши, защото любовта, уважението, хубавите моменти – те остават за винаги. Просто трябва да поддържате искрата, като правите интересни неща заедно, забавлявайте се, споделяйте си и си говорете повече.

Ако ви ревнува много, значи ви обича истински

Сигурно доста от познатите ви определят ревността като признак на любов и силни чувства. Ревността е полезна, но в много малки количества. Понякога тя може да е признак за това, че партньорът ви чувства като даденост, като свое притежание, а не в това е смисълът на една истинска връзка. Да ви ревнуват от всичко и всички, от въздуха дори, без да има причина...

Любовта не бива да бъде такава, вие трябва да си имате доверие – това ще спаси връзката ви!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама