Тя е от този тип жени, които не трябва да губиш!


Тя е от този тип жени, които не трябва да губиш!
Снимка: iStock

Може би нямате идея какво съкровище имате в момента. Може би не оценявате жената до себе би достатъчно. Но един ден ще легнете ще в празното легло и ще се взирате в тавана, мразейки се себе си за това, че нямате с кого да споделите и добро, и зло.

Ще съжалявате, че пуснахте онова момиче, което приемаше вашето щастие като свое и което с нетърпение споделяше най-лошите ви дни, защото й пукаше за вас...

Тя е една от онези рядко срещани жени и най-лошото, което можехте да направите, е да я карате да чака, защото не знаете какво да правите с нея. Най-лошото, което можехте да направите, е да я оставите да се промъкне през пръстите ви.

Имате момиче, което не търси колата, парите или подаръците ви. Тя иска вашето време, честност, усилия и малко повече внимание.

Тя не е като никое друго момиче. Тя не е повърхностна. Всичко, което иска, е истинска любов, без лъжи, без измами.  Загубата на този вид момиче е нещо, за което ще съжалявате до края на живота си.

Тя е типът момиче, което има голямо сърце и това е нещо, което явно не успяхте да разберете.

Вашето момиче е типът момиче, което ви учи как да обичате правилно.

Тя е от онези, които смятат, че единственият начин да обичаш е да даваш любов безкористно. Всичко останало за нея е просто опит за любов.

Вашето момиче е типът момиче, което се грижи за всички.

Тя е едно от онези безкористни момичета, които поставят всички пред себе си. Тя постоянно гледа света, опитвайки се да види как би могла да помогне.

Това момиче е специално и вие сте луд да я загубите.

Тя е едно от онези момичета, които не биха навредили на никого, най-малко на вас. Вашето момиче е готово да премине през ада за вас.

ЗАСЛУЖАВАШ ЛЮБОВ, КОЯТО ОСТАВА

Тя е от онези момичета, които са прекалено добри, за да бъдат ваши, защото не може да оцените какво имате.

Тя е тази, която смята, че всеки заслужава своето време и доверие, и е готова да даде точно това на останалия свят.

Само защото не можете да повярвате, че тя е толкова добра, колкото тя ви е показала, само защото не знаете какво да правите с нея, това не означава, че трябва да я  нараните или да я оставите да со тръгне,

Трябва да положите усилия. Трябва да й кажете как се чувствате. Трябва да й покажете, че ви интересува.

Не позволявайте на това страхотно момиче да си тръгне от вас, защото това ще е най-голямата грешка в живота ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама