Това са най-нещастните зодии


Това са най-нещастните зодии
Снимка: iStock

Има хора, които се справят по-трудно с предизвикателствата на живота и много често се чувстват нещастни. Вижте кои са те:

Риби

Според проучване, направено сред повече от 10 000 души, най-нещастните хора са тези от зодия Риби. В по-голямата си част те са интроверти, което означава, че са затворени дълбоко в себе си и рядко допускат хора в живота си. Рибите нямат близък човек, който би ги насърчил какво да правят и да им помогне да успеят в живота. Ако такъв човек е на разположение, Рибата от категорията на нещастни личности може да се премести дори в категорията на "късметлиите". В допълнение може да кажем, че Рибите общуват много трудно, особено с хора, които обичат динамичния живот. Поради тази причина, такива личности рядко успяват да намерят сродна душа, което означава, че много Риби са обречени на самота.

Дева

Девата е един доста напрегнат и концентриран зодиакален знак, за който е хубаво да се отпуснете малко, да се отърве от излишните нерви и да се пусне от бремето на отговорността, което самите личности вземат върху себе си. Ако нямаше толкова твърд характер и инат, Девата щеше да бъде много щастлива. Представителите на тази зодия, обаче,  сами избират за себе си ролята на жертвите и мъчениците, и след това сякаш носят този кръст през целия си живот. Честно казано, струва си да добавим, че късметът рядко се усмихва на личността на знака Дева и затова всичко, което тези хора получават в живота, е резултат от твърда и упорита работа.

ТОВА СА ЦАРИЦИТЕ НА ДРАМАТА СРЕД ЗОДИИТЕ

Рак

Хората, които са родени под знака на Рак, също рядко се наричат щастливи хора. Наистина, представителите на тази зодия имат доста психологически проблеми, които могат да ги докарат до депресивни състояния. Раците често се съмняват в себе си, в своите способности, своите умения, дори не харесват външния си вид. В допълнение, хората, родени под знака на Рака, лесно се поддават на изкушенията на лошите навици, а да се отърват от тях е изключително трудно. Техният характер не им позволява да контролират хората, по-често те се намират в ролята на подчинените, което със сигурност засяга тяхното самочувствие, което ги прави дълбоко нещастни. И дори в семейния живот тези хора са почти винаги във второстепенна роля, което няма как да им достави радост. Препоръката към тях е да вярват повече в себе си и да започнат да се харесват. Тогава ще се чувстват много по-добре.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама