Време е да бъдете щастливи


Време е да бъдете щастливи

Независимо колко много боли или колко зле се чувствате, е време да спрете да мислите за този човек, който си поигра с чувствата ви. Който прие любовта ви за даденост, който никога не ценеше вашата загриженост и който не беше наясно какво може да му дадете. 

Не може повече да стоите в това болезнено място. Да роните сълзи за някого, който не заслужава любовта, която му давате. Не може да продължавате да се самосъжалявате и да мислите, че е трябвало да сторите още нещо, че вината за развоя на връзката ви е ваша. Не може да го накарате насила да бъде с вас, защото ако ви желаеше, нямаше да позволи да си тръгнете. 

Заслужавате нещо по-добро сега. Някой, който ви цени и няма да си играе с нежното ви сърце... Както, когато се порежете имате нужда от време, за да зарасне раната, така е и с вашето сърце. Това не е краят на живота ви. Ще преодолеете болката, която изпитвате в момента и един ден отново ще бъдете щастливи.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама