Време е да сложите край на връзката си и да промените живота си, ако усетите тези няколко неща


Време е да сложите край на връзката си и да промените живота си, ако усетите тези няколко неща

Повечето от грешките в нечий живот могат да бъдат поправени, хората могат да се примирят и старите чувства могат да бъдат върнати във връзката. Но понякога не можете да спасите отношенията си, защото вече е  късно да промените каквото и да било.

Някои отношения трябва да приключат, дори ако някои от двамата ви е против. Съществуват категорични признаци, които показват, че е по-добре да спрете да се борите за връзката си, защото само се измъчвате и правите нещата по-трудни.

Чувство на неудовлетвореност

Тази дума обозначава общо натрупване на емоции и усещания от недоволство от нужди. И в нормалните отношения такива чувства не трябва да има, защото в тях всеки партньор трябва и може да предостави на другия това, което иска. Ако това не се случи, се натрупват недоволство, дразнене и стрес. Разбира се, можете да се справите със ситуацията, ако разговаряте с партньора си и обясните къде е проблема. Но понякога и това няма да оправи нещата. Освен това трябва да се има предвид, че всеки човек има свой лимит на търпение

Гняв

Гневът е естествена реакция на тялото, ако нещо се обърка. Това дори не е психология, а физиология - стресова реакция „удари или бягай“. И да, да се чувствате ядосани във връзка с любим човек е нормално. Но само ако тази емоция не стане преобладаваща. И само когато можете да контролирате гнева си, и още по-добре - да говори за това чувство и причините. Ако това не може да се направи, такава връзка е обречена от самото начало.

Усещане за несигурност

Това е една от основните задачи на взаимоотношенията - да дадете на човек самочувствие и чувство за сигурност. И това се отнася както за жените, така и за мъжете. Просто по-силният пол се нуждае от увереност, че жената наистина може да разчита на него. Ако усети някаква несигурност, това може да е знак, че връзката е към своя край.

Самота

Да, това също е възможно. Изглежда, че прекарвате значителна част от времето си с любимия човек, но усещането за самота не изчезва. И разбирате, че вече не можете да споделяте чувствата си с него, защото той няма да ви разбере. Не можете да говорите за вашите, да речем, мечти, защото той очевидно не се интересува от това. И много често човека до вас прекарва свободното си време сам, независимо от вас и вашите желания. Не, това не е толкова лошо, но само ако тънката линия, отделяща „личното пространство“ от „безразличието“, не е пресечена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама