Всеки намира любовта – в точното време и на правилното място


Всеки намира любовта – в точното време и на правилното място
Снимка: iStock/Guliver

Когато в любовта нещата не вървят, както трябва, вие се отчайвате и се чувствате като в капан. Копнежът за смислена връзка е нещо напълно нормално, но за съжаление все по-трудно намираме онзи партньор, който да ни прави истински щастливи.

Без половинка ние се чувстваме някак празни и имаме нужда да запълним тази празнота. Но не бива да се отчайвате – ще намерите любовта в най-правилния за вас момент.

Сега се усмихнете и прочетете тези няколко истини за търсенето на любов:

Трайната любов не се случва просто така

Това може да звучи някак неромантично, но създаването на любов не се различава от всяка друга цел, която може да имате в живота.

По същия начин, по който не бихте очаквали идеалната ви кариера просто да се появи в живота ви или да се събудите един ден, готови да пробягате маратон, същото важи и когато става дума за дълготрайна любов. Малко вероятно е да попаднете на сродната си душа в интернет или докато пиете кафето си в парка, когато най-малко го очаквате. Разбира се, това не е изключено, но се случва рядко.

Запомнете, че любовта не пламва от раз. Трябва време, за да се влюбите истински.

Простете на себе си и на миналите си партньори

Преглеждайки историята на връзките си, можете да откриете някаква неразрешена болка, гняв, тъга или скръб за тези минали събития. Тези чувства може да са свързани с другия човек или вашето собствено поведение във връзката. Може дори да сте съжалявали.

 

Това е чудесна възможност да освободите тези чувства и да започнете на чисто. Именно тогава ще се отървете от всичките тревоги и ще погледнете трезво на нещата. Тогава ще сте готови да срещнете новата си любов.

Променете подхода си към търсенето на любов

Много хора се чувстват депресирани от това, че са необвързани. Това ги кара да се хвърлят в обятията на първия срещнат и естествено да се разочароват. Силно препоръчваме да забавите процеса на избор. Отделете достатъчно време, преди да преминете към физическа интимност. Изборът на партньор в живота не е нещо, което правите след няколко срещи.

Бъдете търпеливи

Дори и с първите срещи нещата да са неуспешни, не се отчайвате. Не забравяйте, че всеки намира любовта – в точното време и на правилното място! И вие ще откриете своя човек, просто почакайте малко – съдбата си знае работата.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама