Защо някои жени се привличат от мъже интроверти


Защо някои жени се привличат от мъже интроверти
Снимка: iStock

Да си интровертен човек не е лошо. Ако сте такива, забелязали сте - жените предпочитат хора като вас повече от прекалено весели екстрововерти. Има много причини за това. По принцип интровертният мъж е наблюдателен, внимателен, целенасочен, независим, надежден, оценява истински взаимоотношения, прекарано време с по-малко хора, добър слушател е.

Вижте основните причини, поради които много жени харесват интроверти:

Сигурност

Интровертите са по-надеждни, защото не са толкова загрижени за мнението на другите. Екстровертите се хранят от взаимодействието и вниманието на хората. Това означава, че те постоянно правят нещо, за да се открояват и да привлекат другите. И това често създава гранични ситуации. А жените се нуждаят от мъж, който е спокоен и готов на всичко за половинката си, без да се влияе от чуждо мнение.

Честност

Затворената личност може да се каже, че е по-искрена и честна. Липсата на нужда да впечатлява другите, високото ниво на осведоменост и други качества правят интровертите по-искрени и ясни. Те са честни за това, което правят, какво мислят, как се чувстват и никога няма да излъжат любимата си.

Тя няма нужда от мъж, за да бъде щастлива!

За една зряла жена е важно да получи честна обратна връзка. Тя се нуждае от най-добър приятел, не само от любовник и съпруг. А най-добрите приятели трябва да са честни един с друг.

Способност да слушат

Тъжната реалност е, че много хора не знаят как наистина да слушат какво им казва човекът до тях. Това се случва по много причини: егоизъм, подценяване на това, през което преминава партньорът им, скука или недостатъчно сериозно отношение към партньора. Каквато и да е причината, това е огромен проблем за връзката. Неспособността да слушате бързо разрушава взаимоотношенията ви.

Когато жената е по-висока от мъжа...

Интровертите са склонни да слушат и разбират по-добре. Те не са просто слушатели, те мислят за това, което казвате и дават ценни съвети, от които имате нужда.

Самоосъзнаване

Интровертите са склонни да бъдат по-съзнателни. Защото прекарват много време мислейки за всичко. Те мислят за ситуацията между тях и половинката им, как да я подобрят, как да постигнат целите си, как да се организират и повече. Това им дава доста точна представа за техните силни и слаби страни и им позволява да бъдат в хармония със себе си и техните партньори.

Мотивация

Един затворен човек може да насърчи една жена да се превърне в по-добра версия на себе си. Важно е за връзката. Всички трябва да бъдем мотивирани. Да ви кажат: "Можеш да направищ повече" и "Мисля, че трябва да следващ мечтата си". Интровертът има склонност да се грижи дълбоко за благосъстоянието на партньора си и ненатрапчиво насърчава растежа му.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама