Защо съм сама? 5 причини в самата теб!


Защо съм сама? 5 причини в самата теб!

Свикнали сме да обвиняваме другите за нещата, които ни се случват и често забравяме да погледнем към себе си да открием причината в нас. Това са 5 от основните причини защо може би си сама:

1. Твърде взискателна

Ако гледате някой под лупа, винаги ще откриете кусури, но и вие не сте съвършени, не забравяйте това. Забравете само за малките неща, които ви дразнят у другия - незначителни са.

2. Изглеждате като Круела Девил

Негативна, не вярва в любовта и гледа лошо всеки мъж, който се приближи до нея. Ако сте изгубили вяра в мъжете, никога няма да си намерите такъв. Една жена трябва да е усмихната, слънчева и нежна.

3. По-активна сте от мъжа

Ако вие сте тази, която сваля мъжете всеки път, съвсем нормално е нещата да не ви се получават. Мъжа трябва да завладее сърцето на една жена, ако му го поднесете на готово, няма да му е интересно.

4. Търсите на грешното място

Дискотеките не са място, на което да срещнеш голямата си любов. Ако търсите секс за една нощ - да, но за всичко останало - твърдо НЕ.

5. Ниско самочувствие

Няма по-грозно от красива жена с ниско самочувствие. То си личи отдалеч и отблъсква мъжете. Престанете да изтъквате недостатъците си, облечете си хубава рокля, вигнете глава, усмихнете се и бъдете уверена. Няма нищо по-секси от това.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама