Знаците, че той само си играе с вас


Знаците, че той само си играе с вас
Снимка: iStock/Guliver

Всички сме излизали с такъв тип мъж. Знаете за какво говорим - харесвате го толкова много, давате всичко от себе си, за да може нещата между вас да вървят, но никога не чувствате на 100%, че той също е отдаден на връзката ви. Познайте какво? Ако изглежда, че той не се опитва, това най-вероятно е защото наистина не го прави.

Това е мъжът, който се прави на силен, показва завиден интерес и след това изчезва. Но не съвсем. Той все още се появява от време на време посредством случайни съобщения, за да се увери, че не може да го забравите. Това е възможно най-малката инвестиция, която може да направи, за да поддържа интереса ви към него."

Ето и 7 знака, които трябва да са ви като червени лампички:

1. Той само ви пише, за да правите секс

Ако единствената му комуникация с вас е със съобщение в 10 вечерта "Какво става?", най-вероятно знаете какво означава това. Когато един мъж винаги ви пише в определен час на нощта, има големи шансове на него просто да му е скучно и да си търси просто малко секс. Затова, преди да му отговорите, се запитайте дали искате да сте просто момичето му за удоволствие.

2. Не сте срещали нито един от приятелите му

Случвало ли ви се е да излезете на среща с мъжа, с когото се виждате от известно време, когато той случайно среща най-добрите си приятели и те нямат абсолютно никаква идея коя сте вие? Това означава, че не само не ви е запознал с тях, но също така не им е говорил за вас. Не е просто неловко, а унизително.

3. Никога не ви е черпил вечеря

Слушайте - не трябва да спите с един мъж, само защото ви е купил вечер. Очевидно. Но от друга страна, не правете секс с него, докато не ви заведе на вечеря. Да, феминистко е, но го заслужавате.

Ако търсите сериозна връзка, вашият бъдещ партньор трябва поне да направи усилие да ви заведе на истинска среща, което включва да ви почерпи с питие или пък с вечеря.

4. Вие сте тази, която винаги предлага да се видите

Това е голям червен флаг. Когато излизате, чия е идеята? Ако един мъж наистина се интересува от вас, той също ще ви кани на срещи. Затова в началото на връзката е важно да го оставите да се потруди. Дайте му шанс да бъде инициаторът, ако не поеме инициатива, най-добре сложете край на отношенията си с него.

5. Не полага грижи за външния си вид, когато е с вас

Когато се виждате, той обръснат ли е? Помислил ли е с какво ще се облече? Мирише ли хубаво?

Като цяло повечето мъже пренебрегват грижите за външния си вид и често обличат това, което им е под ръка. Но ако вие си обличате хубава рокля, гримирате се, а той се появява сякаш не се е къпал от дни, най-вероятно той няма истински интерес да ви спечели.

6. Чувствате се нервна за връзката си

Където има пушек, там има и огън. Ако мислите, че нещо не е напълно наред, независимо дали е заради една от по-горните причини, или заради нещо друго, не игнорирайте вътрешната си интуиция. Ако той не полага никакви усилия в отношенията ви, това е сигурен знак, че връзката ви няма бъдеще и е по-добре да сложите край още в началото и да не си губите времето.

7. Чувствате се зле за себе си

Най-лошото нещо в това да се виждате в играч е, че след известно време той започва да влияе на самочувствието ви. Ако се чувствате зле за себе си, сякаш не заслужавате, може би сте в токсична връзка.

Никога не забравяйте този просто факт: вие сте прекрасен човек и трябва да държите на себе си и своето достойнство. Правилният мъж ще ви кара да се чувствате красива, умна, забавна и неустоима.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама