5 ефективни начина да впечатлите шефа си


5 ефективни начина да впечатлите шефа си
Снимка: Thinkstock/Guliver

Ако искате да напреднете в кариерата си, едно от ключовите условия е шефът ви да има добро мнение за вас. Именно той е човекът, който може да ви издърпа нагоре в случай, че изиграете картите си правилно. Първо обаче трябва да го впечатлите. Ето как:

Изпълнявайте задачите, които всички други забравят. Във всеки офис има дребни неща, които никой не иска да свърши или просто се оставят на заден план заради по-важни задължения. Ако обаче се заемете с тях, със сигурност ще направите добро впечатление.

Въвеждайте иновации в работата. Следете новостите в сферата и се опитвайте да ги прилагате на работното място. Шефът ще се впечатли от ентусиазма ви, а ако иновацията улеснява работата, ще го спечелите завинаги.

Поддържайте работното си място чисто. Най-добре е бюрото ви да не е нито много празно, нито затрупано от хиляди боклуци. Всеки ден преди да си тръгнете отделяйте няколко минути, за да го подредите.

Пристигайте по-рано. Идвайки на работата в последния момент, показвате, че трудно се организирате. Стремете се да отивате поне 10 минути по-рано.

Четете. Нямаме предвид да качите крака на бюрото и да се заровите в някой криминален роман. Но дръжте наблизо няколко книги от сферата ви на дейност. Така демонстрирате, че се отворени към трупането на нови знания.

Научете останалите 5 начина ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама