Професия според китайския хороскоп


Професия според китайския хороскоп
Снимка: Thinkstock/Guliver

Дори да не планирате бъдещето си според това какво ви вещаят звездите, вероятно знаете, че за представителите на всяка зодия има професии, които са по-подходящи от други. Това важи и за знаците от китайския зодиак. Тук можете да проверите коя зодия сте според разбиранията в Поднебесната империя. А ето и кои са най-добрите кариери за всяка от тях:

Плъх

Плъховете трябва да се стремят към много активни кариери, които са и доходоносни. Подходящи професии: Бизнесмен, шеф на компания, адвокат.

Бик

Представителите на тази зодия са много трудолюбиви, обръщат внимание на детайлите и на тях може да се разчита. Подходящи професии: Аптекар, банкер, брокер, механик.

Тигър

Тигрите обичат в професионалния им живот да се редуват много интензивни и много спокойни периоди. Подходящи професии: Лекар в спешно отделение, пожарникар, пилот.

Заек

Те са търпеливи, умерени и обичат спокойната атмосфера. Подходящи професии: Екскурзовод, дизайнер, брокер, психотерапевт.

Дракон

Представителите на знака са много амбициозни, креативни и за тях е много важно да имат поле за растеж в кариерата. Подходящи професии: Пилот, рекламен агент, телевизионен водещ, архитект.

Змия

Мъдри, с добра интуиция, решителни. Подходящи професии: Писател, художник, композитор, научен работник.

Кон

Конете обичат свободата. Те имат добри социални умения, но са и много амбициозни. 2014 е именно годината на Коня. Подходящи професии: Адвокат, журналист, редактор, барман.

Коза

Чувствителни и дипломатични хора, работят добре в екип. Подходящи професии: Учен, програмист, лекар.

Маймуна

Маймуните са пълни с енергия и могат да правят по няколко неща едновременно. Също така са много интелигентни. Подходящи професии: Ресторантьор, строител, инженер, режисьор.

Петел

Представителите на зодията са уверени, работливи и организирани, но и обожават забавленията. Подходящи професии: Учител, зъболекар, нещо, свързано с шоубизнес.

Куче

Лоялни, трудолюбиви, с много идеи. Подходящи професии: Програмист, готвач, хотелиер, полицай.

Прасе

Те са грижовни и отговорни, домошари са. Подходящи професии: Дизайнер, готвач, ветеринар.

Четете още интересни новини в бизнес сайта ни Expert.bg.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама