Стартира четвъртото издание на “Ти и Lidl за по-добър живот”


Стартира четвъртото издание на “Ти и Lidl за по-добър живот”
Снимка: LIDL

Лидл България обявява стартa на четвъртото издание на най-голямата си социално отговорна инициатива "Ти и Lidl за по-добър живот“. В периода от 13 май до 10 юни включително, компанията ще дарява по 3 стотинки на всеки касов бон, а събраният фонд ще се използва за подкрепа на обществено значими проекти, които помагат на хората в различните региони от страната да водят по-качествен и пълноценен начин на живот. Инициативата се реализира в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и Български дарителски форум.

„В досегашните три издания на инициативата заедно с нашите клиенти доказахме, че 3 стотинки означават много и могат да донесат реална и видима промяна. Заедно с тях до момента успяхме да съберем фонд от над половин милион лева, с който финансирахме 73 проекта в цялата страна. Това е успешният начин да допринасяме за подобряването на живота в регионите и да постигаме устойчиви резултати”, каза Елица Георгиева, ръководител “Корпоративни комуникации”, Лидл България.

Гражданските организации от цялата страна могат да кандидатстват за финансиране до 28 юни в следните три приоритетни области: образование, култура и историческо наследство и околна среда. Максималният размер на финансирането е до 10 000 лв. За първи път тази година при разработване на комуникационен план и бюджет, организациите ще имат възможност да получат и допълнително финансиране до 1000 лв. за популяризиране и информационни дейности на одобрените проекти.  

Всички получени кандидатури ще преминат през процес на оценяване от няколко етапа – от административна оценка, през оценка от експертно жури, до оценяване от служители на Лидл България, а одобрените от тях ще бъдат представени в началото на октомври. Повече информация за инициативата вижте на: www.corporate.lidl.bg/ti.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички