Ритуали за привличане на късмет


Ритуали за привличане на късмет
Снимка: Thinkstock

За да ви съпътства късметът винаги, ще са от полза ритуали за късмет, проверени от поколения хора. В неделя вечерта, след залез слънце, намерете бреза и откъснете малко от ципата, която покрива кората. В понеделник, точно когато слънцето изгрява, вземете парченцето, вдигнете го към слънцето и кажете седем пъти: "Вместо зло – само късмет! ” Завийте парченцето в малък къс червен плат и го сложете в джоба си или близо до тялото си. Носете го със себе си през цялата седмица и късметът ще е на ваша страна.

Късметът ще ви съпътства и ако станете рано, преди изгрев слънце, и излезете от дома си, когато навън има още роса. Преди да излезете, хвърлете над главата си половин шепа пшеничени зърна. Разходете се около дома си. След това можете да изтупате главата си и да се приберете. Енергията от зърната ще привлече късмета към вас.

Има и друг ритуал за привличане на късмета. Той е свързан с прясно мляко. Вечерта налейте една чаша прясно мляко в плитка купа, наведете се над нея и кажете три пъти: "Късметът ще е утре с мен!" Оставете млякото на хладно. На сутринта, преди да излезете от дома си, измийте ръцете си с млякото.

Друг ритуал за привличане на късмета се прави само при намаляваща луна. Вземете старинна сребърна монета, носете я в джоба си през деня и вечерта, щом се покаже луната, я вдигнете срещу лунните лъчи. Оставете монетата близо до прозореца, за да я огрява луната цяла нощ. Носете три дни монетата в десния си джоб и късметът ще е дълго време с вас.

Ако късметът ви е необходим спешно, легнете в тъмно помещение и затворете очите си. Представете си късмета във вид на покривало от разноцветни топчета. След това си представете самите вас до покривалото. Представете си как покривалото се превръща в дълга пътека, която свършва някъде в далечината. Тръгнете по пътеката и направете седем крачки. Отворете очи и бъдете сигурни, че късметът е вече с вас.

Източник: sanovnik.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама