Животът е един! Отпуснете се и се научете да живеете в настоящия момент!


Животът е един! Отпуснете се и се научете да живеете в настоящия момент!
Снимка: iStock/Guliver

Отпуснете, позволете си да се доверите на близки хора. Да, понякога ще ви навредят, но това означава, че живеете живота си, в който има място за възходи и падения.

Вие сте от онези момичета, които получават съобщение и след това мислят за това цяла нощ. Те анализират текста му по хиляди различни начини, за да стигнат до неговото по-дълбоко, истинско значение, което, най-вероятно, дори не е заложено от подателя.

Вие сте от онези жени, които се тревожат повече за другите, отколкото за себе си. Вие сте от тези, които бързат да се уверят, че всички близки до вас са добре и нямат проблеми, преди дори да имат време да помислят за това.

Неведнъж сте забелязали, че обикновено ви отнема цяла вечност да направите избор или решение, защото се страхувате да не направите грешка. Искате всичко да е както трябва. Искате да сте сигурни, че всичко е перфектно.

Не знаете как да се насладите на текущия момент от живота. Винаги има нещо, което ви разсейва: някаква мисъл или тревожност, на която трябва да обърнете внимание.

Може би не ви харесва факта, че мислите много. Може би бихте искали да бъдете като други хора, които могат просто да се отпуснат и да тръгнат по течението. И това е правилното желание, особено ако навикът ви постоянно да наблюдавате всичко не ви носи никаква полза, а причинява един стрес.

Ако харесвате човек, значи се влюбвате в него бързо и без оглед. И имате нужда от пълноценна връзка, която ще ви позволи да покажете целия спектър на чувствата си. Това е вашата природа.

Имате нужда от този човек, който винаги ще бъде там. Този, който ще бъде добър с вас.

Когато обичате много, винаги мислите много. Като се влюбите, ще откриете, че все още продължавате да анализирате и преосмисляте всеки аспект от вашата връзка. Когато срещнете такъв човек, в когото се влюбвате, ще се опитате да направите всичко възможно, за да го направите щастлив.

Вие се посвещавате на този човек като цяло и очаквате същото отношение в замяна. Не се интересувате от нищо, освен истинска любов „до гроба“.

Вашата сродна душа заслужава най-доброто. И вие искате да докажете с действията си, че това наистина е така.

Но...любовта може да ви направи чувствителни и предпазливи до крайност. И вие ще започнете да търсите проблеми там, където те не съществуват. Може би ще почувствате, че сте разстроени и обидени от най-обикновените неща. Толкова ще се страхувате да не получите травма, така че ще направите всичко възможно, за да я предотвратите и избегнете. И това ще ви накара да забележите всеки малък детайл, който е потенциално изпълнен с опасност.

Трябва обаче да се научите да се наслаждавате на живота и да се доверите на тези, които обичате!

 

Даден ви е само един живот, който ще мине, ако не се научите да живеете в настоящето.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама