Каква ще е 2016 година според личното ти число


Каква ще е 2016 година според личното ти число
Снимка: Thinkstock

Чудите ли се какво е отредила за вас 2016 година? Можете да си дадете отговор на този въпрос, при това изключително бързо и точно. Единственото, което трябва да направите, е да събирате числата от рождената ви дата, месеца и годината, докато не получите едноцифрено число. След това събирате цифрите на настоящата година по същия начин. Когато получите 2 едноцифрени числа, тези от вашите рождени данни и 2016 година, събирате отново и получавате отговора. Толкова е лесно!

Например, ако сте родени на 12.12.1982 година, уравнението би изглеждало така: 1+2+1+2+1+9+8+2=26 => 2+6=8

2+0+1+6=9

8+9=17 => 1+7=8

Вашето лично число е 8!

1 – Ще имате енергия в излишък

Числото 1 дарява хората с необикновена енергия. Те реализират смели идеи, прокарват нови пътеки и помагат на други хора да постигнат целите си. Затова, ако вашето лично число за 2016 година е единица, вие лесно ще можете да се превърнете в лидер. Ще бъдете спокойни, хладнокръвни, но изпълнени с идеи, които просто чакат да бъдат реализирани. Всички цветове на дъгата и особено жълтите, портокаловите и лилави нюанси, ще спомогнат да привлечете повече положителна енергия към себе си и да засилите вашата мотивация.

2 – Време е за задълбочена самооценка

Дошъл е моментът да си дадете малко почивка и да се вгледате в себе си. Ще търсите усамотение, ще се опитвате да се вслушвате в сърцето си. Опитайте се да си дадете ясна сметка какво искате и от какво наистина имате нужда. Постарайте се да не бъдете хаотични, а целеустремени. Само по този начин ще усетите хармонията вътре в себе си, ще започнете да виждате нещата по-ясно.

3 – Развитие на креативните умения

Тези от вас, които се занимават с изкуство или работата им изисква някакъв вид творчество (писатели, редактори, дизайнери и т. н.) ще подобрят своите креативни умения. При всяко положение, едно е сигурно – вашата звезда ще изгрее. Енергията ви ще е в унисон с енергията на Вселената. Сега е моментът да реализирате мечтите си. Ако винаги сте искали да се запишете на курс за изучаване на чужд език, школа за танци или просто да отидете на поетически четения – сега е моментът!

4 – Подреждане на приоритетите

Досега рядко намирахте време за истинска почивка. И дори тогава, мислите ви продължаваха да са заети с „изоставените” ангажименти. През 2016 година ще започнете да обръщате повече внимание на себе си и на близките си. Ще „събирате” спомени – защото няма нищо по-ценно от времето, прекарано с любимите хора.

5 – Време е за семейство

През настоящата година трябва да се посветите изцяло на семейството си, за да се чувствате сигурни и обичани. В противен случай, усещанията за тъга, самота и депесия бързо ще ви завладеят. В случай, че все още не сте създали свое собствено топло огнище, може би точно това е идеалният момент. Цялата година ще бъде благоприятна за купуване на жилище, ремонтни дейности, минаване под венчило, а защо не и забременяване.

6 – Простете!

Мислите ли, че можете да простите, щом не можете да забравите? Тази година ви е отредила прошка във всички нейни разновидности. Ще простите – на другите, но най-вече на себе си. Ще простите на тези, които са ви излъгали и на себе си, че сте им повярвали. Ще простите на тези, които са ви използвали и на себе си, че сте им позволили.

7 – Ново начало

Ще обърнете гръб на миналото и ще отворите нова страница. Ще смените работата си или позицията си на сегашната. Най-накрая ще намерите сили да изоставите вреден навик и ще промените живота си към по-добро. Ще се сбогувате с тези, с които вече е крайно време да го направите.

8 – Доверете се на интуицията

Независимо в какви ситуации ще изпаднете през настоящата година, никога не забравяйте да се доверите на интуицията си! Ще искате да разберете колкото се може повече за тайните на нашия свят, да разбулите мистериите. 2016 обещава да ви превърне в магнетични личности. Ще имате толкова силно развита интуиция, че това ще ви доближи до ясновидците и никой детайл няма да ви убягва.

9 – Комуникацията ще е водеща

За тези от вас, които са с лично число 9, следващите месеци са особено важни за подобряване на себеизразяването и комуникацията. Това е една отлична година, в която да постигнете много от поставените ви цели, да започнете работа, която ви удовлетворява. Аксесоари с ангели или ангелски крила, както и синият цвят, ще отворят положителните вибрации.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама