Какво наистина искат силните жени?


Какво наистина искат силните жени?
Снимка: iStock/Guliver

Силните жени са необикновени същества – на пръв поглед като всички останали, но всъщност рядко искат или приемат помощ, предпочитат да се справят сами с трудностите и надали ще ви кажат какво точно искат от вас... Истината е, че колкото силни и невероятни да са те, преди всичко са жени – нежни, крехки и неповторими! А ако се чудите как да направите такава жена истински щастлива, ето какво иска тя, но никога не би го казала на глас...

Комплименти, комплименти и пак комплименти!

Макар да е достатъчно уверена в себе си и неведнъж да го е показвала, силната жена също има нужда от комплименти. Да, разбира се, че знае колко невероятно изглежда в тази рокля (та нали за това я е облякла?!), но какво лошо има и да го чуе и от някой друг?

Подкрепа в трудните моменти

Това, че една жена е силна и може да се оправя сама в живота, съвсем не значи, че е „оперирана“ от чувства. Да, тя също плаче на тъжни филми и книги, при гледката на бездомни животни или просто, когато ѝ се е случило нещо гадно в офиса... Точно в тези моменти вместо да я гледате като извънземно, най-добре ѝ подарете една силна прегръдка.

Нежни и романтични жестове

Романтиката е еднакво важен елемент за всички жени, просто има различни проявления. И докато някои дами обичат да им рецитирате поеми, то други биха се зарадвали на една голяма чаша мляко с какао и топло одеало... Важното е да знаете точно от кой тип е вашата половинка, за да ѝ подарите малка доза романтика.

Помощ при домашните задължения

Фактът, че е силна жена и може да върти цялото домакинство с лекота, съвсем не означава, че ѝ е хоби. Поне веднъж седмично я изненадвайте като приготвите закуска, измиете чиниите след вечеря или просто пуснете прахосмукачка... Повярвайте ни, тя ще оцени този жест!

Някой друг да поеме инициатива... поне веднъж

Няма нищо по-дразнещо за една силна жена от пасивния мъж! Това, че тя е голямо момиче, което не се страхува от отговорности, съвсем не означава, че иска да се държите като нейно дете... Заведете я в хубав ресторант или изберете дестинация за следващата почивка – просто проявете някаква инициатива във връзката ви!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама