Какво означават буквите, изписани върху дланите ни


Какво означават буквите, изписани върху дланите ни
Снимка: iStock/Guliver

В хиромантията се обръща специално внимание на знаците и буквите, разположени върху дланите ни. Тяхното присъствие може да разкрие много не само за характера на човек, но и за жизнения път, който Висшите сили са му подготвили. Най-често на дланите можете да се откриват буквите "M", "A", "L" и "Z".

Известно е, че хиромантията се занимава с изучаване на различни знаци върху дланите и сравняването им с житейските събития на човек. Най-често върху дланите на човек може да видите буквата "М". Но тя няма еднакво значение за всички хора.

Наличието на тази буква върху дланта на ръката потвърждава, че душата на този човек е успяла да изживее много животи и да натрупа опит и мъдрост.

Буквата "М" дава много шансове за щастлив и успешен живот. Тя се свързва не само с бърз напредък в кариерата, но и с финансова стабилност. Важно е на коя ръка се намира този знак. Буквата "М" върху дланта на лявата ръка говори за мил и надежден човек. Ако се намира на дясната ръка, това потвърждава амбицията и желанието му за задържането на материалното богатство.

Хиромантите подчертават, че линиите на ръката на човек могат да се променят с годините. Всичко зависи от житейските цели и начините за постигането им от човек. Буквата "М" на ръката на човек, на първо място, помага за постигане на материално благосъстояние. Но това се отнася за целенасочени и преднамерени хора.

Ако притежателят на този знак не успее в кариерата си, то той определено върви в грешната посока. Може да се наложи да смени работа или да получи допълнително образование.

ВИЖТЕ ТУК КАКВО ИЗДАВАТ ПРЪСТИТЕ НА РЪЦЕТЕ ВИ

Хората, които имат буквата "А" на дланта си, се считат за чувствителни. Те често са склонни към депресия. Но висшите сили им помагат. Ако следвате пътя, който им е предначертан, в живота си ще имат късмет и просперитет.

Ако върху дланта ви е изписана буквата "L", това означава, че сте късметлия. Получават всичко в живота лесно и много хора ви завиждат. Но е добре да запомните, че човек трябва не само да взема, но и да дава. Ето защо е важно да помогнете на нуждаещите се и да се грижите за близките си.

Хората с буквата "Z" на дланта си са много позитивни и весели. Те са изключително щедри и без да се замислят биха дали и последната си стотинка, за да помогнат на някой, който се нуждае от помощ. Заради тяхната доброта и отзивчивост всички ги обичат и уважават. Но те задържат всичките проблеми и неприятности за себе си и това се отразява негативно на психиката им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама